VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: risotto met venkel. [naar artikel]
Woensdagnamiddag overhandigde een delegatie van Kiwanis en het LOC een cheque met het mooie bedrag van 11.500 euro aan de organisatie van de Special Olympics Belgium. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Chef Wilfried Beliën staat normaal achter het fornuis van ’t Grevenhuis in Borgloon. Vandaag grilt hij ‘Carabineros’, exclusieve Spaanse gamba’s op de barbecue voor Koen Vanmechelen. [naar artikel]
Andijvie, pastinaken, kervelwortelen … Deze bordjes tsjokvol vergeten groenten eet je gegarandeerd helemaal leeg. Niets laten verloren gaan! [naar artikel]
Pompoenen zijn onlosmakelijk verbonden met Halloween en dus breng ik deze week een ode aan deze groente. Ontzettend lekker, zowel hartig als zoet. [naar artikel]
Je houdt van een goede steak maar wil die weleens in een lichter gerechtje integreren? Maak dan tagliata, een Italiaanse schotel waarbij het vlees... [naar artikel]
'Biodynamie mag geen dogma zijn,' zegt Ole Deschout, 'maar kijk eens hoe vitaal mijn gewassen erbij staan? Dat liegt niet.' Hij heeft 125 jonge venkels oogstklaar staan voor topchef Seppe Nobels. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.