Gazet van Antwerpen

Lokeren verlaat Genk met drie punten op zak

04/12/2016 - 22:38
"Sporting Lokeren is verrassend gaan winnen op het veld van KRC Genk. De Waaslanders kwamen nochtans op achterstand in de eerste helft, maar vochten na de rust terug. Dankzij doelpunten van Terki en Bolbat ging het met de drie punten lopen in de Luminus Arena. "

1. Lokeren verlaat Genk met drie punten op zak (04/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Sporting Lokeren is verrassend gaan winnen op het veld van KRC Genk. De Waaslanders kwamen nochtans op achterstand in de eerste helft, maar vochten na de rust terug. Dankzij doelpunten van Terki en Bolbat ging het met de drie punten lopen in de Luminus Arena. [naar artikel]

2. ONZE PUNTEN. “Onder impuls van Oyen ging Genk druk zetten, Nemeth zorgt voor drie gouden punten” (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk pakte zondagnamiddag een broodnodige zege op het veld van AA Gent. Ontdek hier onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

3. LIVE. Houdt KRC Genk de punten thuis tegen Lokeren? (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk sluit de zeventiende speeldag van de Jupiler Pro League vanavond af met een thuiswedstrijd tegen Lokeren. Voor blauw-wit is een overwinning een must. Anders belooft de strijd om play-off I nog moeilijker te worden. Lokeren heeft de punten dan weer nodig in de strijd om het behoud. [naar artikel]

4. Veel kansen, geen goals, twee supermannen in goal: Genk en Lokeren delen de punten (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Eén zéér vervelende eerste helft, aangevuld door een spectaculaire tweede. Genk-Lokeren stond in het teken van twee doelmannen. Enkel door de... [naar artikel]

5. Veel kansen, geen goals, twee supermannen in doel: Genk en Lokeren delen de punten (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE (20u30): Snoepen Peter Maes en Lokeren Genk punten af in strijd om PO1? (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Daknam Lokeren zwakste thuisploeg met 10/33 Enkel driepunter volstaat voor Genk in strijd om PO1 [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Genk komt met de schrik vrij tegen Lokeren en houdt Club Brugge op zes punten (10/03/2019 - Metro)

Leider Racing Genk heeft zondag op de 29e en tevens voorlaatste speeldag in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League in eigen huis met het kleinste verschil (1-0) gewonnen van rode lantaarn Lokeren. De Limburgers behouden zo een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger Club Brugge, dat een zondagswandeling hield in Eupen (0-4). […] Het bericht Jupiler Pro League – Genk komt met de schrik vrij tegen Lokeren en houdt Club Brugge op zes punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Onze man op Anfield: “Genk verlaat Anfield zonder punten, maar wel met opgeheven hoofd” (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Felice Mazzu koos nog eens voor een nieuwe veldbezetting. Racing Genk zag af tegen een genadig Liverpool, maar droomde tot het laatste moment van... [naar artikel]