De Limburgse derby: slap voor rust, gestaakt na de pauze

28/09/2019 - 22:54
"Een uur lang leek KRC Genk op weg naar een makkelijke derbyzege. Racing klom tot 0-3 op voorsprong, na goals van Bongonda en Hagi (twee strafschoppen). Maar nadat scheidsrechter Visser in de tweede helft de wedstrijd een kwartier lang staakte omdat Truiense fans Gaetan Coucke met aanstekers hadden bekogeld, fladderden de Kanaries plots vol vertrouwen uit de kleedkamer. Boli (2) en Garcia zorgden voor een onwaarschijnlijke comeback. Nu toonden de bezoekende fans zich van hun slechtste zijde. Gepantserde politie probeerde de Genk-supporters in hun kooi te houden. Na enkele minuten beëindigde Visser de wedstrijd, terwijl er eigenlijk nog drie minuten gespeeld moesten worden. Gegarandeerd dat deze derby nog een staartje krijgt."

1. De Limburgse derby: slap voor rust, gestaakt na de pauze (28/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Een uur lang leek KRC Genk op weg naar een makkelijke derbyzege. Racing klom tot 0-3 op voorsprong, na goals van Bongonda en Hagi (twee strafschoppen). Maar nadat scheidsrechter Visser in de tweede helft de wedstrijd een kwartier lang staakte omdat Truiense fans Gaetan Coucke met aanstekers hadden bekogeld, fladderden de Kanaries plots vol vertrouwen uit de kleedkamer. Boli (2) en Garcia zorgden voor een onwaarschijnlijke comeback. Nu toonden de bezoekende fans zich van hun slechtste zijde. Gepantserde politie probeerde de Genk-supporters in hun kooi te houden. Na enkele minuten beëindigde Visser de wedstrijd, terwijl er eigenlijk nog drie minuten gespeeld moesten worden. Gegarandeerd dat deze derby nog een staartje krijgt. [naar artikel]

2. Wordt ook vierde single Lost Frequencies schot in de roos? "Als het te slap is, dan is het gewoon te slap" (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Chill. Relax. Cool. Hij zegt de woorden niet alleen met de regelmaat van een klok, hij straalt ze ook uit. Lost Frequencies lijkt verdacht veel [naar artikel]

3. Hallucinante Limburgse derby vroegtijdig gestaakt: STVV-fans bekogelen Genk-doelman met aanstekers, Genk-fans dreigen veld te bestormen (28/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Chaos in de Limburgse derby tussen STVV en Genk. De STVV-fans konden het niet verkroppen dat Genk op voorsprong kwam en bekogelden Genk-doelman Gaëtan Coucke met vanalles en nog wat. De aanstekers en bekertjes vlogen hem zowel na de 0-2 als na de 0-3 om de oren, ref Lawrence Visser legde de partij een kwartier stil. Na de onderbreking maakte STVV in een mum van tijd de achterstand ongedaan. Na de 3-3 dreigden de Genk-fans echter uit hun afgesloten vak te breken, waarna Visser de partij definitief staakte. [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Tumultueuze Limburgse derby wordt in slotfase gestaakt bij 3-3 tussenstand (28/09/2019 - Metro)

De Limburgse derby tussen Sint-Truiden en Racing Genk is zaterdagavond in de slotfase van de wedstrijd gestaakt bij een 3-3 tussenstand. Na eerder wangedrag van STVV-fans gingen de spelers op het uur al eens een kwartiertje naar binnen. De tussenstand was op dat moment 0-3. Na het hervatten van de wedstrijd hervond STVV zijn adem […] Het bericht Jupiler Pro League – Tumultueuze Limburgse derby wordt in slotfase gestaakt bij 3-3 tussenstand verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Limburgse derby in Nederlandse tweede klasse definitief gestaakt na wangedrag supporters (30/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

De wedstrijd tussen MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade in de Keuken Kampioen Divisie, de Nederlandse tweede klasse, is definitief gestaakt. [naar artikel]

6. LIVE. Komt immens slap Qatar na de pauze beter voor de dag na twee goals van Ecuadoraanse spits Valencia? (20/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Openingsmatch WK Qatar • Ecuador leidt bij pauze met 0-2 • Al Bayt Stadium (Al Khor) • Scheidsrechter: Daniele Orsato [naar artikel]

7. Slap Anderlecht gaat wéér ten onder in Brusselse derby, Union neemt gedroomde competitiestart (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een zwak Anderlecht is de Jupiler Pro League begonnen met serieuze domper. Voor de zevende keer op rij verloor het de Brusselse derby tegen Union. Eckert Ayensa opende de score, in het slot legde Puertas de 2-0-eindstand vast. [naar artikel]

8. LIVE. Kwartier pauze zit erop: maakt Club haar kansen na de pauze wel af? (22/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Anderlecht heeft 5 op 21 • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

9. Als het aan Standard ligt, winnen de Rouches gestaakt Waalse derby met 0-5 (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Standard Luik heeft zich dinsdag voor een Buitengewone Kamer van de Geschillencommissie Betaald Voetbal van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) verantwoord voor het gedrag van zijn supporters tijdens de Waalse derby in en tegen Charleroi op 4 december. De match van de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League werd na 68 minuten en bij een 1-3 tussenstand definitief gestaakt door scheidsrechter Serge Gumienny. [naar artikel]