Gazet van Antwerpen

Bekijk hier de doelpunten van Antwerp tegen Standard

06/10/2019 - 22:26
"De potige topper tussen Antwerp en Standard heeft zondagavond geen winnaar opgeleverd. De Great Old gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Renaud Emond bracht de Rouches met twee doelpunten nog langszij. Het werd 2-2 in het Bosuilstadion. Bekijk de goals van Royal Antwerp FC in de bovenstaande video. "

1. Bekijk hier de doelpunten van Antwerp tegen Standard (06/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

De potige topper tussen Antwerp en Standard heeft zondagavond geen winnaar opgeleverd. De Great Old gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Renaud Emond bracht de Rouches met twee doelpunten nog langszij. Het werd 2-2 in het Bosuilstadion. Bekijk de goals van Royal Antwerp FC in de bovenstaande video. [naar artikel]

2. Bekijk hier alle (7!) doelpunten van Oostende - Antwerp (28/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp blijft het goed doen na de promotie. De Great Old pakte in Oostende na een zinderend slot al zijn derde uitzege van het seizoen en zit zo aan tien op vijftien. Het werd maar liefst 3-4 en de laatste drie doelpunten vielen in de 87ste, 88ste en 89ste minuut. Bekijk alle doelpunten hier (nog eens)! [naar artikel]

3. VIDEO. Bekijk hier de doelpunten van KRC Genk tegen Lech Poznan (10/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk heeft zijn goede vorm van de Belgische competitie doorgetrokken in Europa. In zijn heenmatch van de derde voorronde van de Europa League versloegen de Limburgers na een knappe pot voetbal het Poolse Lech Poznan met 2-0. “Man in vorm” Malinovskiy scoorde vlak voor de rust de 1-0, Samatta verdubbelde tien minuten na de pauze de voorsprong. Genk reist zo met een comfortabele bonus volgende week naar Polen. [naar artikel]

4. Beloften KRC Genk halen uit tegen Club Brugge: bekijk hier de doelpunten (24/09/2019 - Het Belang van Limburg)

De Genkse beloften maakten met uitsluitend spelers van de U19 en U17 indruk tegen Club Brugge (4-0). [naar artikel]

5. VIDEO. Bekijk hier de doelpunten van KRC Genk tegen KSK Ronse (25/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Het was zeker geen glansprestatie, maar Racing Genk heeft zich niet laten verrassen in de zestiende finales van de Beker van België. Op het veld van tweede amateurploeg Ronse won Genk met 0-3. Het team van Felice Mazzu kon pas in de tweede helft afstand nemen van de Oost-Vlamingen. [naar artikel]

6. 0-6! Club Brugge haalt uit tegen blunderend Beerschot, prachtgoal Skov Olsen als orgelpunt - Bekijk hier alle doelpunten (01/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Carnaval op ’t Kiel. Met opstekers voor Thiago en Vetlesen en een onemanshow van Skov Olsen. Zou Club Brugge nu écht vertrokken zijn? [naar artikel]

7. BEKIJK: Loïs Openda schittert tegen Manchester City met twee doelpunten (28/11/2023 - Sporza)

Manchester City-RB Leipzig is met een Belgische bril op de snoet ook wel Jeremy Doku versus Loïs Openda. De eerste is bankzitter, de tweede opende nog voor het kwartier de score. En verdubbelde die zelfs 20 minuten later. [naar artikel]

8. LIVE. Genk is de betere ploeg tegen Standard, maar het blijft voorlopig wachten op doelpunten (13/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag • Aftrap: 13u30 • Cegeka Arena • Laatste drie confrontaties in competitie draaiden uit op gelijkspel [naar artikel]

9. Anderlecht ziet twee doelpunten afgekeurd en pakt zo slechts een punt in felbevochten Clasico tegen Standard (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Het leek de avond van Islam Slimani te worden. De Algerijn wiste de vroege voorsprong van Standard uit en bracht paars-wit zelfs op voorsprong. Na rust werden twee Brusselse goals, waaronder eentje van Slimani, terecht afgekeurd en toen sloeg Standard toe. Een voorzet van Zinckernagel verdween via Sardella in doel. Beide teams drongen nog aan maar moesten zich finaal tevredenstellen met een punt, waar ze niet echt mee opschieten. [naar artikel]

10. BEKIJK: De zesklapper van Antwerp tegen Standard en alle andere goals van speeldag 14 in de JPL (13/11/2023 - Sporza)

Alleen de Brugse derby leverde dit weekend geen doelpunten op in de Jupiler Pro League, maar elders werd wel vlot gescoord. Bekijk hier alle goals van speeldag 14. [naar artikel]