Een winkelier die een klant een stukje zwarte chocolade aanbiedt, daar is niets mis mee. Uit doctoraatsonderzoek van de Vrije Universiteit Brussel... [naar artikel]
Een winkelier die een klant een stukje zwarte chocolade aanbiedt, daar is niets mis mee. Uit doctoraatsonderzoek van de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Gent blijkt namelijk dat het eten ervan de stemming van klanten en hun ervaring verbetert. Het onderzoek werd gevoerd via drie scenario-gebaseerde experimenten en één veldstudie in een schoenenwinkel, waar […] Het bericht Donkere chocolade eten maakt de klant gelukkiger verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Vandaag is het 15 augustus, ofwel O.L.V. Hemelvaart, maar in de provincie Antwerpen vieren ze dan Moederdag. En die feestdag valt niet te onderschatten. Uit een Brits onderzoek blijkt dat het geluk van een moeder, meer nog dan dat van andere familieleden, bepalend is voor het geluk van haar kinderen. De mate waarin kinderen zich gelukkig […] Het bericht Hoe gelukkiger de moeder, hoe gelukkiger de kinderen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Niets dat de sleur van de werkdag zo succesvol doorbreekt en je nieuwe energie geeft als een smakelijke namiddagsnack. Sommigen zweren bij rauwe [naar artikel]
De komende dagen vindt in Brussel het chocoladesalon plaats. Maar een bezoekje aan de vele chocoladewinkels in de buurt van de Brusselse Grote Markt leert dat een bescherming van het label "Belgische chocolade"dringend nodig is. [naar artikel]
België heeft vorig jaar 250.000 ton chocolade en chocoladerepen uitgevoerd, waarmee ons land in Europa goed is voor de derde plaats, na Duitsland [naar artikel]
Chocolade, voor velen een gegeerd goedje waar ze maar moeilijk van af kunnen blijven. Ja, het bevat veel calorieën, verzadigde vetten en suikers, maar het is zo lekker, en bovendien ook nog eens gezond. Nieuw onderzoek aan de VUB zet die stelling nog wat meer kracht bij. [naar artikel]
Octave is het restaurant van Chocolate Nation op het Koningin Astridplein. Het eert Octave Callebaut, stichter van het gelijknamige chocoladebedrijf. De chefs van Octave gaan verder met zijn experimenten, want chocolade is voor hen een zoetje, maar ook een smaakmaker. [naar artikel]
Welke culinaire schatten heeft België te bieden? Van de Vlaamse velden tot de Ardeense bossen gaat Knack Weekend op zoek naar lekker lokaal. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.