Less is more, maar mag het eens wat meer zijn dan een pizza margherita? Wij tippen meer dan tien favoriete toppings van Limburgse pizzabakkers. Van een Pizza Salsiccia tot een Pizza Au Tunno. [naar artikel]
Volgens een Italiaanse chef-kok eten we pizza totaal verkeerd. Er is namelijk een truc waardoor je toppings niet van je pizza glijden, als je met je handen eet. Stefano Cirene legt de correcte methode uit om pizza te eten. De man is eigenaar van Verace Pizzeria in Sydney. Zijn restaurant viel vorig jaar in de […] Het bericht We eten pizza al ons hele leven verkeerd. Dit is de juiste manier verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Mark Moorman zet de blik op oneindig. Vandaag: Feel Good. [naar artikel]
Een huwelijksaanzoek, baby's en kinderen zorgen heel vaak voor een feel good moment. Ideaal dus om deze even te bundelen. [naar artikel]
5 Feel Good nummers speciaal voor singles omdat het vandaag Single Awareness Day is. [naar artikel]
Elmo Lê van zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: het beste kookprogramma op het digitale televisienetwerk, The Pizza Show. [naar artikel]
Speel je graag bordspelletjes, maar zou je graag eens je standaard spelletjesavond wat extra peper(oni) geven? Dan heeft Monopoly voor jou de oplossing. Er is nu namelijk een Monopoly-spel waarin je geen onroerend goed koopt, maar wel pizza. De opzet van Pizza Monopoly is zeer gelijkaardig aan die van de normale versie. Maar in plaats van […] Het bericht Eindelijk: Pizza Monopoly is officieel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij pissaladière, een typische... [naar artikel]
Meer dan 300 jongeren zakten woensdag af naar de tweede editie van het Feel Good Festival aan jeugdcentrum Rondpunt 26 in Genk. Het Overkophuis van Genk streeft hiermee naar een beter mentaal welzijn bij jongeren. [naar artikel]
Hij is amper 26 lentes jong, maar de liefde voor food en de Belgische keuken heeft tv-chef Loïc Van Impe altijd in de vingers gezeten. Wat at hij... [naar artikel]
Ze is nog maar 35, gooide onlangs haar derde kookboek de wereld in en is het brein achter een foodblog dat elke maand meer dan een miljoen keer bezocht wordt. Kortom, de Nederlandse Pauline Weuring surft op de juiste golf. Vandaar: een babbeltje en enkele recepten uit haar laatste boek. [naar artikel]
Het is Megaweek bij Pizza Hut. Wie in een hele reeks vestigingen één pizza koopt, krijgt er gratis twee bij. De leden van de Facebookgroep Promojagers België raken er niet over uitgepraat en beheerder Gunther Devisch maakt er deze week dan ook zijn tip van voor de lezers van HLN. [naar artikel]
Tot 31 maart houdt cateraar Italian Food Club uit Lommel een pop-uppizzeria open. “Zo kunnen we iedereen onze pizza’s laten proeven, niet alleen onze klanten op feesten”, zegt Roel D’Joos. [naar artikel]
In de diepvriesrekken in de supermarkt vind je tig soorten pizza’s, maar een klassieke Napolitaanse is daar niet bij. “Die moet aan heel wat... [naar artikel]
Pizza en gesmolten kaas horen bij elkaar, net zoals peper en zout of Nicole en Hugo. Voor de meest ‘kazige’ pizza ter wereld kan je terecht bij Berlijnse Vadoli Pizzeria. De Amerikaanse chef-kok van Vadoli Pizzeria was erop gebrand om een pizza, belegd met de meeste kaassoorten, te maken. Daar is het met glans in […] Het bericht Pizza met 111 kazen breekt wereldrecord verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Pizza Hut Japan biedt vanaf komende week ook pizzabodems op basis van rijst aan. De nieuwe gerechten zijn mede ingegeven door de torenhoge graanprijzen. Vanaf 22 augustus staan op de menukaart van de keten een selectie minipizza's met een rijstbasis met verschillende toppings zoals Ibérico pork of teriyaki chicken. [naar artikel]
“I feel good”, lacht Eden Hazard. Het stemtimbre en het deuntje van James Brown moet u er zelf maar bij denken. Hazard op het ritme van een ‘feel... [naar artikel]
Vandaag hoef je je niet schuldig te voelen over je favoriete maaltijd. Het is namelijk internationale pizzadag. Heerlijke toppings, een krokante korst en gesmolten kaas. Het is niet vreemd dat de pizza zo populair is. Of je de Italiaanse delicatesse nu zelf maakt of gewoon gaat smullen in de pizzeria: de lekkernij smaakt altijd goed. […] [naar artikel]
Vind jij een verse Napolitaanse pizza ook het lekkerste gerecht ter wereld? En zou je het elke week kunnen eten, maar is een wekelijks restaurantbezoek (of reis naar Italië) iets te exuberant? Dan kan je zelf aan de slag, met deeg, tomatensaus, buffelmozarella en andere toppings. Want bij Lidl en Aldi verkopen ze binnenkort een mobiele pizzaoven die ook nog eens extreem betaalbaar is. [naar artikel]
Van De slimste mens tot Geubels en de Belgen, we zien haar om de haverklap op televisie. En ze is nog dj ook. “Ik heb afwisseling nodig, maar comedy doe ik het liefst”, zegt Soe Nsuki, nu in Limburg met een feel good voorstelling. [naar artikel]
Kiezen is verliezen, maar toch zal dat voor tv-kijkend Vlaanderen vanavond een feit zijn. De grote Vlaamse zenders rollen hun grote kanonnen allemaal uit voor dé echte start van het najaar. Met perfecte feel good-programma’s op VTM en Eén en met Gert Verhulst en Erik Van Looy als de grote gezichten voor PLAY4. Eén winnaar is al gekend: het fenomeen uitgesteld kijken. [naar artikel]
Deze koude temperaturen doen je ongetwijfeld verlangen naar zon en vakantie. Die zuiderse temperaturen breng je makkelijk zelf in je huiskamer in de vorm van een verse pizza. Maar hoe begin je daaraan? “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders", belooft Jelle Beeckman. In 5 eenvoudige stappen gidst hij je naar een krokant exemplaar. Hoe maak je het deeg? En welke toppings laat je beter weg? [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.