Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Trump verzekert dat VS de Koerden niet in de steek gelaten hebben, “Als Turkije iets ‘overdreven’ doet, zal ik hun economie totaal vernietigen”

08/10/2019 - 17:00
"De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag verzekerd dat de Verenigde Staten de Koerden niet in de steek gelaten hebben. Dat gebeurde twee..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Trump verzekert dat VS de Koerden niet in de steek gelaten hebben, “Als Turkije iets ‘overdreven’ doet, zal ik hun economie totaal vernietigen” (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag verzekerd dat de Verenigde Staten de Koerden niet in de steek gelaten hebben. Dat gebeurde twee... [naar artikel]


2. ‘De beurs gaat van overdreven duur naar overdreven goedkoop’: beleggingsexpert Roland Van der Elst (10/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Als wij hen niet vernietigen, zullen zij ons vernietigen’: Aleksander Doegin, het ‘brein’ van Poetin (22/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Belgische economie veert sneller recht dan verwacht, ‘maar we moeten opletten voor overdreven optimisme’ (02/06/2021 - De Morgen)

De zon schijnt, en dat mag u ook figuurlijk lezen. De vaccins en de overheidssteun trekken de economie sneller recht dan verwacht. ‘We moeten opletten voor overdreven optimisme’, waarschuwen economen. [naar artikel]


5. Belgische economie veert sneller recht dan verwacht, “maar we moeten opletten voor overdreven optimisme” (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

De zon schijnt, en dat mag u ook figuurlijk lezen. De vaccins en de overheidssteun trekken de economie sneller recht dan verwacht. “We moeten opletten voor overdreven optimisme”, waarschuwen economen. Dat schrijft De Morgen. [naar artikel]


6. President Trump dreigt "Turkse economie te vernietigen" bij inval Noord-Syrië: "Hij krabbelt beetje terug"  (08/10/2019 - VRT NWS)

In een reeks tweets heeft de Amerikaanse president Donald Trump gedreigd om de economie van Turkije "totaal te vernietigen" als dat land zijn "boekje te buiten gaat". Daarmee doelt Trump op een nakende militaire operatie van Turkije tegen de Koerden in het noorden van Syrië. "Trump krabbelt een beetje terug na de kritiek", ziet Toon Beemsterboer, correspondent in Turkije, in "De ochtend" op Radio 1. [naar artikel]


7. Trump kondigt sancties aan op Turkije: ‘Ik ben bereid om de Turkse economie snel te vernietigen’ (15/10/2019 - De Morgen)

De Amerikaanse president Trump gaat sancties heffen op Turkije vanwege het destabiliseren van Syrië. De duizend Amerikaanse militairen die hij zou terughalen uit Syrië blijven in de regio om te voorkomen dat Islamitische Staat opnieuw kan groeien. [naar artikel]


8. Trump kondigt economische sancties aan tegen Turkije: “Bereid om Turkse economie snel te vernietigen” (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag sancties tegen Turkije aangekondigd als reactie op de Turkse invasie in Syrië. In een... [naar artikel]


9. Trump kondigt sancties aan tegen Turkije: ‘Ik ben bereid om de Turkse economie snel te vernietigen’ (15/10/2019 - De Morgen)

De Amerikaanse president Trump gaat sancties heffen op Turkije vanwege het destabiliseren van Syrië. De duizend Amerikaanse militairen die hij zou terughalen uit Syrië blijven in de regio om te voorkomen dat Islamitische Staat opnieuw kan groeien. [naar artikel]


10. Poetin verzekert dat er geen nieuw IJzeren Gordijn komt: "We gaan onze economie niet afsluiten. Die fout maken we niet opnieuw” (09/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rusland is niet van plan haar economie af te sluiten, zoals de Sovjet-Unie destijds deed. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin vandaag gezegd, aan de vooravond van het ‘St. Petersburg International Economic Forum’. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!