Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

De impulsiviteit van president Trump en het Turkse offensief in Syrië brengen de wereld op een gevaarlijk kantelpunt

10/10/2019 - 15:55
"Met de Turkse inval in Syrië is de wereld op het punt beland waar sinds twee jaar voor gevreesd werd: een gevaarlijk kantelpunt, veroorzaakt door een impulsief besluit van een improviserende Amerikaanse president die een broertje dood heeft aan ingewikkelde analyses en die zich nog nauwelijks laat adviseren. De gevolgen kunnen bijzonder zwaar zijn: voor Syrië en de regio in de eerste plaats, maar daarnaast ook voor Europa. De gevestigde allianties, zoals de NAVO, lijken geen vat te hebben op die nieuwe situatie."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De impulsiviteit van president Trump en het Turkse offensief in Syrië brengen de wereld op een gevaarlijk kantelpunt (10/10/2019 - VRT NWS)

Met de Turkse inval in Syrië is de wereld op het punt beland waar sinds twee jaar voor gevreesd werd: een gevaarlijk kantelpunt, veroorzaakt door een impulsief besluit van een improviserende Amerikaanse president die een broertje dood heeft aan ingewikkelde analyses en die zich nog nauwelijks laat adviseren. De gevolgen kunnen bijzonder zwaar zijn: voor Syrië en de regio in de eerste plaats, maar daarnaast ook voor Europa. De gevestigde allianties, zoals de NAVO, lijken geen vat te hebben op die nieuwe situatie. [naar artikel]


2. Twee generaties over sexting: “Op impulsiviteit of ondoordachtheid staat geen leeftijd” (04/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met onze smartphone als verlengstuk van onszelf, wordt vandaag zelfs de liefde online geconsumeerd. Intimiteit beperkt zich niet tot de slaapkamer... [naar artikel]


3. GELDFLATER. Impulsiviteit kostte Sandra 15.000 euro: “Ik nam een cursus over die niemand wilde kopen” (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Iedereen maakt wel eens een fout waar kleine of soms grote financiële gevolgen aan kleven. In deze reeks vertellen mensen over hun monetaire misstap. Deze week getuigt Sandra Lakebrink (56), die voor 15.000 euro een acquisitietraining kocht, maar er geen cent aan verdiende. [naar artikel]


4. ▶ ‘Bij Zuhal Demir is de grens tussen politieke berekening en impulsiviteit niet altijd duidelijk’ (28/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ‘Nu wil ik roken, nu wil ik vrijen, nu wil ik eten: mijn man wordt soms gek van mijn impulsiviteit’ (12/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Zo staat de VS plots weer op een gevaarlijk kantelpunt (09/07/2016 - De Morgen)

Bart Eeckhout is commentator bij De Morgen. [naar artikel]


7. Kenners van de Antwerpse drugsoorlog getuigen: ‘We zíjn nog geen narcostaat, maar we zitten op een gevaarlijk kantelpunt’ (30/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. 11-jarig meisje omgekomen na beschieting Merksem: ‘We zíjn nog geen narcostaat, maar we zitten op een gevaarlijk kantelpunt’ (10/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Na de grote explosie in Antwerpen: ‘We zíjn nog geen narcostaat, maar we zitten op een gevaarlijk kantelpunt’ (03/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Na offensief Zuhal Demir: hoe gevaarlijk is het goedje dat in Zwijndrecht in de grond steekt? En hoe moet het nu verder met Oosterweel? (10/06/2021 - Het Nieuwsblad)

Minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) pakte woensdag uit met een verrassingsoffensief, maar in de regio rond Zwijndrecht zijn ze al heel lang op de hoogte van de bodemverontreiniging door de 3M-fabriek. Vanwaar dan dat plotse alarm? Hoe gevaarlijk is het goedje voor onze gezondheid? En wat betekent het voor de toekomst van Oosterweel? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!