Studio 100 maakt bekend dat het nieuwe restaurant “Chef’s Club” in het Pop-Up theater in Puurs als eerste kok één van de topchefs, Roger Van Damme, mag verwachten. De deuren zullen openen in november. [naar artikel]
De anderhalvemeterregel weerhoudt veel horeca-ondernemers ervan om hun deuren weer te openen. De Nederlandse kunst- en cultuurinstelling Mediamatic... [naar artikel]
Het nieuwe stadsfestival Part of Antwerp zet vanaf vrijdag de buurt rond het Kattendijkdok en het Havenhuis tien dagen lang in de kijker. Bezoekers kunnen nu al reserveren voor een etentje in Waterfront, een tijdelijk restaurant op het water. [naar artikel]
De plekken waar je buitenshuis kunt ontbijten schieten als paddenstoelen uit de grond, van on the go tot lazy weekendbrunch. Hier en daar kun je zelfs de hele dag lang in stijl ontbijten. Hoe dat komt, zoeken we uit met trendwatcher Herman Konings en culinair auteur Mara Grimm. Scroll verder voor de beste adressen. [naar artikel]
Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]
In de voormalige Schippersbeurs in Antwerpen, een zijbeuk van de imposante Handelsbeurs, is een gloednieuw restaurant geopend. Fiera heet de nieuwe zaak. Het prachtig gerenoveerde zestiende-eeuwse gebouw is een uitzonderlijke setting voor het restaurant. Bezoekers kunnen nu dineren op een van de mooiste plekken in de stad. [naar artikel]
Restaurant Slagershof investeert fors om bij haar heropening een coronaveilige werking te garanderen. Uitbaters Roger (67) en Jurgen (43) hebben tussen elke tafel een plexiglazen wand geplaatst. “Laat ons alsjeblieft binnenkort open gaan”, vragen de twee aan het beleidsmakers. [naar artikel]
Heb jij al eens gedineerd op het water, bij zonsondergang? Vanaf deze week tot eind mei kan je plaatsnemen aan de drijvende tafel aan de jachthaven De Spaanjerd in Kinrooi voor Dinner On The Lake, een culinair concept dat al op heel wat plekken in Vlaanderen succes kende. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.