VTM wakkert opnieuw het vuur onder tv-kookwedstrijden aan en start volgend voorjaar met ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’, een mix van ‘De Beste... [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
De temperaturen zijn optimaal , de barbecues afgestoft en menig griller verleidt dezer dagen zijn buren met de geur van vuur-kruiden. Chef Peter [naar artikel]
De Peerse hobbykok An Steyvers wordt vanaf 1 september het online gezicht en uithangbord van VTM-koken. [naar artikel]
De Bocuse d’Or in Lyon is de meest prestigieuze kookwedstrijd ter wereld. Het wordt daarom ook wel het wereldkampioenschap koken genoemd. Het is... [naar artikel]
De Bocuse d’Or in Lyon is de meest prestigieuze kookwedstrijd ter wereld. Het wordt daarom ook wel het wereldkampioenschap koken genoemd. Het is... [naar artikel]
Sibren en Jenthe Kuppens, een 17-jarige tweeling uit Opglabbeek, hebben als laatstejaars aan de Hasseltse Hotelschool de in culinaire middens hoog aangeschreven JRE Cooking Cup gewonnen. Alleen tophotelscholen krijgen een plaatsje aan het kookvuur. [naar artikel]
De Hotelschool in Hasselt organiseert een kookwedstrijd waaraan tien verschillende hotelscholen deelnemen. De leerlingen werken in duo samen met iemand van een andere school. Zo moeten ze van nul beginnen en in een mum van tijd topgerechten presenteren aan een jury. Vooral lokale producten staan op het menu zoals Hasseltse speculaas en asperges. Via deze wedstrijd kunnen de chefs in spé tonen wat ze in hun mars hebben. [naar artikel]
Evelien Fiers-Snoeck uit Zele is tweede geëindigd in de prestigieuze kookwedstrijd Young Talents Escoffier in Nice in Frankrijk. De 23-jarige souschef van sterrenrestaurant Fleur de Lin scoorde met zeebaars in bladerdeeg en een vegetarische toast. Na de prijsuitreiking mocht Evelien ook op de foto met prins Albert van Monaco. “Een onvergetelijke ervaring!” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.