02/11/2019 - 17:59
"Liverpool heeft nieuw in de Premier League nipt kunnen afwenden. Op bezoek bij Aston Villa liep de competitieleider tegen een discutabele goal van..."

1. Liverpool pakt in extremis de zege na goals in 88ste en 94ste minuut in Villa Park (02/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool heeft nieuw in de Premier League nipt kunnen afwenden. Op bezoek bij Aston Villa liep de competitieleider tegen een discutabele goal van... [naar artikel]

2. Waanzin in Liverpool: Tottenham staat na kwartier al 3-0 in het krijt, maakt in extremis nog gelijk maar incasseert een minuut later nog de 4-3 (30/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft een knotsgekke wedstrijd tegen Tottenham winnend afgesloten. De jongens van Jurgen Klopp leken al snel hun schaapjes op het droge te hebben, maar in de blessuretijd kwamen de Spurs nog langszij. Maar Jota kroonde zich tot matchwinnaar door een minuut later de 4-3 te maken. Door de zege springt Liverpool in het klassement over Tottenham naar de vijfde plaats. [naar artikel]

3. VAR keurt twee goals Liverpool af, Brighton stunt in extremis met gelijkspel (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Puntenverlies voor Liverpool. The Reds hebben 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Brighton, waar Trossard 65 minuten speelde. Er was - alweer - een hoofdrol weggelegd voor de VAR. [naar artikel]

4. VAR keurt twee goals Liverpool af, Brighton en Trossard stunten in extremis met gelijkspel (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. MINUUT PER MINUUT. Koude douche voor Mechelen, dat op basis van gemaakte goals wel virtueel in play-off 1 staat - Club straks 15 punten los (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een ouderwets drukke zaterdagavond - alle wedstrijden van de 29e speeldag gaan zaterdag door om 20u - kan dit weekend al beslissend zijn in de race... [naar artikel]

6. Arsenal verslaat Manchester United dankzij goals in minuut 97 en minuut 101 (03/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal heeft Manchester United met 3-1 over de knie gelegd. ‘The Gunners’ scoorden nog twee keer in de extra tijd. Rode Duivel Leandro Trossard bleef 90 minuten aan de bank gekluisterd. [naar artikel]

8. PREMIER LEAGUE. Liverpool kan ondanks twee goals van Mo Salah niet winnen van Brighton, Aston Villa komt niet verder dan 1-1 gelijkspel tegen Wolves (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft op de achtste speeldag van de Premier League punten gemorst op het veld van Brighton, ondanks een tweeklapper van sterspeler Mo Salah. Wolves en Aston Villa, met Youri Tielemans als invaller, moesten ook de punten delen, ook West Ham-Newcastle eindigde op een gelijkspel. [naar artikel]

9. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, weer vijfklapper voor City (en paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het tellertje tikt lustig door. In het Engels gebruiken ze de slagzin 'the gift that keeps on giving'. Het geschenk dat je keer op keer een goed [naar artikel]

10. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, vijfklapper voor City (en even paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)