Werd de 2-2 van Cercle tegen Anderlecht onterecht afgekeurd?

03/11/2019 - 23:06
"Nicolas Laforge keurde in de 71ste minuut de gelijkmaker (2-2) van Cercle Brugge tegen Anderlecht af. Lyle Foster leek de bal uit de handen van Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge te schoppen en zo te scoren, waardoor de VAR en de scheids Cercle de 2-2 ontnamen."

1. Werd de 2-2 van Cercle tegen Anderlecht onterecht afgekeurd? (03/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Nicolas Laforge keurde in de 71ste minuut de gelijkmaker (2-2) van Cercle Brugge tegen Anderlecht af. Lyle Foster leek de bal uit de handen van Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge te schoppen en zo te scoren, waardoor de VAR en de scheids Cercle de 2-2 ontnamen. [naar artikel]

2. LIVE: Anderlecht en Club gaan met brilscore rusten, doelpunt Harbaoui onterecht afgekeurd (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Constant Vanden Stockstadion Ref: Nicolas Laforge Anderlecht kan kloof verkleinen tot zes punten [naar artikel]

3. LIVE ZULTE WAREGEM-CERCLE. Ndour brengt Essevee weer naast Cercle, derde goal van Fadera afgekeurd (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Slotspeeldag Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 18u30 • Elindus Arena • Ontsnapt Essevee alsnog aan degradatie? [naar artikel]

4. Anderlecht ontsnapt tegen Cercle: gelijkmaker van Bruggelingen afgekeurd na tussenkomst VAR (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het Lotto Park haalde opgelucht adem, diep in de tweede helft van Anderlecht. Scheidsrechter Nicolas Laforge keurde iets minder dan twintig minuten... [naar artikel]

5. LIVE. Cercle neemt beste start tegen Anderlecht, maar ziet doelpunt van Ueda afgekeurd worden (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (16u00) [naar artikel]

6. Referee department: “Doelpunt van Balanta tegen Sint-Truiden onterecht afgekeurd” (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het doelpunt van Club-middenvelder Eder Balanta in de 66e minuut op bezoek bij STVV afgelopen zaterdag werd onterecht afgekeurd. De VAR had op dat... [naar artikel]

7. Schmidt onterecht medisch afgekeurd? STVV bereidt klacht voor tegen Metz na afgesprongen transfer (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV wil een klacht indienen bij de FIFA tegen Metz. Aanleiding is de afgesprongen transfer van Daniel Schmidt op de slotdag van de zomermercato. De Franse eersteklasser keurde de Japanse doelman medisch af, volgens STVV gebeurde dat zonder grondige reden. [naar artikel]

8. Onterecht bezorgd of onterecht gerustgesteld (05/04/2019 - De Morgen)

Van allergietests tot kits om vruchtbaarheidsproblemen op te sporen: er komen steeds meer medische zelftests op de markt. Toch ziet niet iedereen de meerwaarde. [naar artikel]

9. De winningoal van De Rijck werd onterecht afgekeurd. (17/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wim Smet keurde een correct doelpunt van De Rijck af. Ovono loste knullig een vrije trap van Hamalainen en De Rijck was goed gevolgd. Hij tikte [naar artikel]

10. LIVE: doelpunt Harbaoui onterecht afgekeurd, Club komt met schrik vrij (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)