Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Gault&Millau roept Limburger Bert Meewis uit tot chef van het jaar

04/11/2019 - 16:10
"16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gault&Millau roept Limburger Bert Meewis uit tot chef van het jaar (04/11/2019 - De Tijd)

16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België. [naar artikel]


2. Bert Meewis van restaurant Slagmolen is Gault&Millau’s ‘Chef van het Jaar’, maar waar zijn de vrouwen? (04/11/2019 - Het Nieuwsblad)

Zo’n 190 zaken die vorig jaar nog scoorden in de Gault&Millau verdwenen. Tegelijk kwamen er 130 nieuwe adressen bij, zo blijkt uit de 17de voorstelling van de populaire restaurantgids. Bert Meewis van restaurant Slagmolen in Oudsbergen is Chef van het Jaar. [naar artikel]


3. Vader en zoon Meewis samen in de keuken van de Slagmolen: “Daar zeg ik niet papa, maar chef” (09/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Bert Meewis van restaurant Slagmolen in Oudsbergen kreeg maandag van Gault&Millau de prijs voor ‘Chef van het Jaar’. Wij mochten langsgaan voor een dubbelinterview samen met zijn zoon en toekomstig opvolger Giel. [naar artikel]


4. Eten in sterrenrestaurant Slagmolen: verfijnd menu van vader en zoon Meewis (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Sinds april vorig jaar wordt tweesterrenchef Bert Meewis (50) in restaurant Slagmolen bijgestaan door zijn zoon Giel. Die samenwerking resulteerde in nog meer verfijning en creativiteit. [naar artikel]


5. Dit zijn de beste Belgische restaurants volgens GaultMillau (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]


6. Dit zijn de beste Belgische groenterestaurants volgens GaultMillau (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)

GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]


7. Wat vinden de geheime recensenten van GaultMillau van de finalisten? (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]


8. Medeoprichter restaurantgids GaultMillau overleden (07/08/2017 - De Redactie)

Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]


9. Mede-oprichter restaurantgids GaultMillau overleden (08/08/2017 - De Morgen)

[naar artikel]


10. GaultMillau stelt in Hasselt Restaurantgids voor Kids voor (07/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Het prestigieuze GaultMilliau heeft voor het eerst in haar bestaan een restaurantgids voor kinderen opgericht. Die werd vandaag voorgesteld in Hasselt. De stad was vragende partij voor het initiatief waarbij 12 Hasseltse eethuizen werden gecontroleerd door een kinderjury. Het doel is om restaurants te sensibiliseren en kinderen een gevarieerdere menukaart aan te bieden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!