Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Opnieuw doden bij beschietingen in Gazastrook

13/11/2019 - 22:29
"Het Israëlische leger en het Palestijnse Islamitische Jihad hebben elkaar vandaag opnieuw bestookt. Het ministerie van Volksgezondheid in de..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Opnieuw doden bij beschietingen in Gazastrook (13/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het Israëlische leger en het Palestijnse Islamitische Jihad hebben elkaar vandaag opnieuw bestookt. Het ministerie van Volksgezondheid in de... [naar artikel]


2. Live - Voedsel en water raakt op in grootste ziekenhuis van Gazastrook • Opnieuw beschietingen aan grens tussen Libanon en Israël (17/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Israël beperkt visserijzone Gazastrook na aanhoudende beschietingen (26/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Na aanhoudende raketaanvallen uit de Gazastrook, heeft Israël de visserijzone voor het Palestijnse gebied ingeperkt. De zone is maandagavond van 15 zeemijl (ongeveer 28 kilometer) teruggebracht naar 9 zeemijl (ongeveer 17 kilometer), zegt het coördinatieorgaan voor regeringsactiviteiten in de bezette gebieden (COGAT). [naar artikel]


4. Israël staakt beschietingen Gazastrook (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Israël stopt met het bestoken van de Gazastrook. Dat hebben premier Netanyahu en zijn veiligheidschefs donderdagavond volgens Israëlische media besloten na elf dagen van wederzijdse beschietingen met de islamitische beweging Hamas in de Gazastrook. [naar artikel]


5. Live - Beschietingen tussen Hezbollah en Israël bij Libanese grens • Dodental Gazastrook loopt op tot 1.055 (11/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Oekraïne raakt opnieuw Russische munitiedepots • Zes doden door Russische beschietingen in Donetsk (18/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Tiental doden bij Israëlische beschietingen van Gaza: barst conflict met Palestijnen opnieuw los? (05/08/2022 - VRT NWS)

Bij Israëlische aanvallen in de Gazastrook zijn volgens bronnen acht tot vijftien doden gevallen. Onder hen zou een commandant van de terreurorganisatie Islamitische Jihad zijn, maar ook een kind. Volgens Israël gaat het om een preventieve aanval om wraakacties van Jihad te verhinderen na de arrestatie van een van hun leiders eerder deze week. Vanavond zouden er vanuit de Gazastrook ook raketten zijn afgevuurd op Israël. [naar artikel]


8. Geweld Gazastrook – Israëlische leger onderschept raketten en voert nieuwe aanvallen uit op Gazastrook (16/11/2019 - Metro)

Het Israëlische leger heeft zaterdagochtend luchtaanvallen uitgevoerd op stellingen van Hamas in de Gazastrook. Volgens het leger gaat het om een reactie, nadat er in de loop van de nacht nieuwe raketten waren afgevuurd op een Israëlische stad. Rond 2 uur (lokale tijd) werden vanuit de Gazstrook twee raketten afgevuurd op de stad Beër Sjeva. […] Het bericht Geweld Gazastrook – Israëlische leger onderschept raketten en voert nieuwe aanvallen uit op Gazastrook verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. Live - Dodental in Gazastrook stijgt naar 1.200 • Al meer dan 338.000 Palestijnen ontheemd in Gazastrook (12/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Nog 136 gijzelaars in Gazastrook, zegt Israëlisch leger • ‘Palestijnen krijgen na oorlog leiding over Gazastrook’ (04/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!