Vier maanden later dan gepland opent morgen in het voormalige klooster in Waterschei het nieuwe Thaise restaurant Khamphet. De leverancier die de keuken nooit bracht, is hiervoor nu ook in beroep veroordeeld. [naar artikel]
Tien maanden na de start heeft ‘Mijn keuken mijn restaurant’ een winnaar. Geliefden Ayse (30) en Lorenzo (30) uit Mechelen overklasten in de finale de tweelingzussen Jasmina en Deborah en steken 50.000 euro op zak. “Tot twee, drie uur ’s nachts lagen we in bed plannen te overlopen. En om kwart voor zes ging de wekker. Dan kom je vroeg of laat jezelf tegen.” [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
Bijna 8.000 euro voorschot betaald, met de belofte dat de professionele keuken half juli geplaatst zou zijn. Maar Kallaya Khamphu, die in augustus haar Thaise restaurant in het voormalige Klooster aan de Onderwijslaan wilde openen, heeft daar nog altijd niets van gezien. Ze zit met de handen in het haar. [naar artikel]
De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]
Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]
Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.