De mannenkookclub 'Let's Get Cooking' komt om de drie weken samen om onder leiding van een dame lekkere gerechtjes te bereiden. [naar artikel]
19:04 Na anderhalf jaar stevent de poging van What's Cooking? - het vroegere Ter Beke - om de Belgische en Nederlandse voedingsbedrijven Imperial Meat en Stegeman over te nemen, af op een njet van de concur... [naar artikel]
20:07 What's Cooking lonkte enkele jaren geleden nog naar 1 miljard euro omzet. Nu wil het voormalige Ter Beke zijn charcuterieafdeling - de bakermat van het voedingsbedrijf - verkopen. De vraag rijst waar ... [naar artikel]
08:12 Voedingsbedrijf What's Cooking? verkocht in de eerste jaarhelft wat minder bereide gerechten en charcuterie. Maar dat het daarvoor hogere prijzen kon aanrekenen, doen zowel omzet als winst opveren. [naar artikel]
Vloeibaar fruit bij het ontbijt of na een zware nacht, het is de ideale opkikker. Sommelier en gastvrouw Deborah Hellburg van sterrenzaak Sensum in Gent proefde van dertien glazen honderd procent puur appelsap én vond ook best wel wat verschillen. Van puur sap dat net zo lekker is alsof je het thuis zelf maakt, over iets wat eerder smaakt als peren- of multivruchtensap tot appelmoes in een fles. [naar artikel]
15:14 In een lang aanslepende moeilijke economische context lijkt het voedingsbedrijf What's Cooking? - het vroegere Ter Beke - stilaan zijn pedalen terug te vinden. CEO Piet Sanders en financieel directeur... [naar artikel]
13:21 Na de mondiale chiprally van donderdag komen de Europese beurzen op adem. What’s Cooking? verrast met een forse winststijging en een dividendverhoging. EVS ging flink boven de lat en dat leidt tot hog... [naar artikel]
Het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf Ter Beke krijgt een nieuwe naam: ‘What's Cooking?’. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. [naar artikel]
07:45 Anderhalf jaar na de aankondiging van de overnameplannen, gaat de deal tussen What’s Cooking? en Imperial (Aoste, Marcassou) dan toch niet door. ‘We verkiezen duidelijkheid boven een nog verder aansle... [naar artikel]
16:14 Het voedingsbedrijf What's Cooking? kan de belangrijke overname van zijn sectorgenoot Imperial Stegeman mogelijk nog redden met toegevingen. De vraag is hoe realistisch dat is. Bovendien dringt de tij... [naar artikel]
Bij Oosterlinck Cooking en Living in de Molenstraat in Heist-op-den-Berg vieren ze deze eindejaarsperiode hun zestigste verjaardag. Zaakvoerder Thomas Oosterlinck (40) kijkt naar de toekomst met een uitgebreide en vernieuwde toonzaal. Maar hij staat ook stil bij wat was, want de familiezaak verloor dit jaar een graag gezien boegbeeld. [naar artikel]
Sibren en Jenthe Kuppens, een 17-jarige tweeling uit Opglabbeek, hebben als laatstejaars aan de Hasseltse Hotelschool de in culinaire middens hoog aangeschreven JRE Cooking Cup gewonnen. Alleen tophotelscholen krijgen een plaatsje aan het kookvuur. [naar artikel]
00:05 What’s Cooking?, het voormalige Ter Beke, wil in 2030 minstens 15 procent van zijn omzet boeken met vegetarische producten en zo de ingestorte winst wegwerken. ‘Veel mensen eten minder vlees, maar maa... [naar artikel]
06.33 – Marc Coucke haalt SnowWorld van de beurs Alychlo, het investeringsbedrijf van Marc Coucke, is de eerder aangekondigde uitkoopprocedure voor de resterende aandelen SnowWorld begonnen. Dat maakte SnowWorld dinsdag bekend. 06.31 – Concurrentiewaakhond dwarsboomt overname What’s Cooking (Ter Beke) What’s Cooking, het voormalige Ter Beke, dreigt van de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) geen goedkeuring te […] [naar artikel]
09:25 De versevoedingsgroep What's Cooking en het medische bedrijf Biocartis treffen een minnelijke schikking van 200.000 euro met de beurswaakhond FSMA. Beide bedrijven informeerden beleggers te laat over ... [naar artikel]
13:09 Ageas wordt geprezen voor zijn voorzichtigheid, nu de verzekeraar niet doorzet met zijn bod op het Britse Direct Line. What’s Cooking? denkt aan een mogelijke verkoop van de charcuterietak en krijgt d... [naar artikel]
Maandag hebben de ‘Jeunes Restaurateurs’, een vereniging van jonge Europese topchefs en restauranthouders, in de Hasseltse hotelschool hun jaarlijkse JRE Cooking Cup georganiseerd. [naar artikel]
What’s Cooking?, het vroegere Ter Beke, heeft beslist om de overname van zijn concurrent Imperial niet te laten doorgaan. Dat meldt het charcuteriebedrijf uit het Oost-Vlaamse Lievegem. [naar artikel]
Is het overdreven om een personal trainer in te huren om je lichaam (en dus ook je geest) in deze donkere dagen een beetje op peil te houden. Valerie Droeven heeft het uitvoerig getest. De conclusie: het is een vorm van zelfzorg, geen overbodige luxe. [naar artikel]
15:57 Terwijl de overname van Aoste en Marcassou op sterven na dood is, slaat de inflatie genadeloos toe bij What’s Cooking (ex-Ter Beke). Toch is de top van het bedrijf stellig: ‘Onze groeistrategie blijft... [naar artikel]
“Iedereen met een paar sportschoenen mag zich personal trainer noemen. Helaas zijn er dus veel charlatans.” De personal trainers zijn overal en niet alleen de rijke elite sport zich in het zweet, ook de gewone mens neemt een privécoach onder de arm. Met deze vier tips van een sportarts kies je de beste uit, want hoe scheid je het kaf van het koren? Drie vrouwen getuigen over hun personal trainer: “Ik ben honderden euro’s kwijtgeraakt” [naar artikel]
Wie kookt er vanavond? Dankzij het Londense bedrijf Moley Robotics is die vraag niet langer voer voor discussie. De volledig automatische slimme keuken kookt in uw plaats en maakt zelfs het aanrecht schoon. Als u er een bescheiden 279.000 euro voor over hebt toch. Naar de supermarkt gaan zal u wel nog zelf moeten doen. […] The post De keukenrobot 2.0: voor 279.000 euro hoeft u nooit meer zelf te koken appeared first on Business AM. [naar artikel]
“Iedereen met een paar sportschoenen mag zich personal trainer noemen. Helaas zijn er dus veel charlatans.” De personal trainers zijn overal en niet alleen de rijke elite sport zich in het zweet, ook de gewone mens neemt een privécoach onder de arm. Met deze vier tips van een sportarts kies je de beste uit, want hoe scheid je het kaf van het koren? Drie vrouwen getuigen over hun personal trainer: “Ik ben honderden euro’s kwijtgeraakt” [naar artikel]
17:21 De voedingsproducent What’s Cooking heeft vorig 6,5 procent meer omzet geboekt ondanks min of meer stabiele volumes. De winstmarge kwam weer op het niveau van voor de hoge kosteninflatie, vooral dankz... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.