Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Puur Personal Cooking: deze kok kookt en dient zelf ook op

10/12/2016 - 13:41
"In een verre hoek van het Zuid heeft chef-kok Steven De Smedt restaurant Puur Personal Cooking. Dat wil gewoon zeggen dat hij zijn pure en seizoensgebonden gerechten zelf kookt en zelf opdient met de hulp van een gezellig fornuis."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Mannen leren koken bij 'Let's Get Cooking' (02/09/2016 - Het Belang van Limburg)

De mannenkookclub 'Let's Get Cooking' komt om de drie weken samen om onder leiding van een dame lekkere gerechtjes te bereiden. [naar artikel]


2. Vleesbedrijf What's cooking? mag Marcassou-maker niet overnemen (09/05/2023 - De Tijd)

19:04 Na anderhalf jaar stevent de poging van What's Cooking? - het vroegere Ter Beke - om de Belgische en Nederlandse voedingsbedrijven Imperial Meat en Stegeman over te nemen, af op een njet van de concur... [naar artikel]


3. What's Cooking spuit mist met vage verkoopplannen (25/03/2024 - De Tijd)

20:07 What's Cooking lonkte enkele jaren geleden nog naar 1 miljard euro omzet. Nu wil het voormalige Ter Beke zijn charcuterieafdeling - de bakermat van het voedingsbedrijf - verkopen. De vraag rijst waar ... [naar artikel]


4. What's Cooking? krijgt inflatie met vertraging doorgerekend (25/08/2023 - De Tijd)

08:12 Voedingsbedrijf What's Cooking? verkocht in de eerste jaarhelft wat minder bereide gerechten en charcuterie. Maar dat het daarvoor hogere prijzen kon aanrekenen, doen zowel omzet als winst opveren. [naar artikel]


5. DE GROTE TEST. Sommelier test puur appelsap: “Deze smaakt alsof je het zelf maakt, maar die andere is appelmoes in een fles” (04/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Vloeibaar fruit bij het ontbijt of na een zware nacht, het is de ideale opkikker. Sommelier en gastvrouw Deborah Hellburg van sterrenzaak Sensum in Gent proefde van dertien glazen honderd procent puur appelsap én vond ook best wel wat verschillen. Van puur sap dat net zo lekker is alsof je het thuis zelf maakt, over iets wat eerder smaakt als peren- of multivruchtensap tot appelmoes in een fles. [naar artikel]


6. What's Cooking?: 'We laten onze klanten letterlijk mee in de potten kijken' (25/08/2023 - De Tijd)

15:14 In een lang aanslepende moeilijke economische context lijkt het voedingsbedrijf What's Cooking? - het vroegere Ter Beke - stilaan zijn pedalen terug te vinden. CEO Piet Sanders en financieel directeur... [naar artikel]


7. Euronext Brussel: beeldig EVS, smaakvol What’s Cooking? (23/02/2024 - De Tijd)

13:21 Na de mondiale chiprally van donderdag komen de Europese beurzen op adem. What’s Cooking? verrast met een forse winststijging en een dividendverhoging. EVS ging flink boven de lat en dat leidt tot hog... [naar artikel]


8. Voedingsbedrijf Ter Beke wordt 'What's Cooking?' (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf Ter Beke krijgt een nieuwe naam: ‘What's Cooking?’. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. [naar artikel]


9. What's Cooking? blaast overname Imperial af (02/06/2023 - De Tijd)

07:45 Anderhalf jaar na de aankondiging van de overnameplannen, gaat de deal tussen What’s Cooking? en Imperial (Aoste, Marcassou) dan toch niet door. ‘We verkiezen duidelijkheid boven een nog verder aansle... [naar artikel]


10. Bal in kamp van What's Cooking? voor belangrijke overname (10/05/2023 - De Tijd)

16:14 Het voedingsbedrijf What's Cooking? kan de belangrijke overname van zijn sectorgenoot Imperial Stegeman mogelijk nog redden met toegevingen. De vraag is hoe realistisch dat is. Bovendien dringt de tij... [naar artikel]


11. 60-jarig bestaan Oosterlinck Cooking en Living wordt eerbetoon aan Martine: “We proberen haar warmte en enthousiasme te evenaren” (30/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Bij Oosterlinck Cooking en Living in de Molenstraat in Heist-op-den-Berg vieren ze deze eindejaarsperiode hun zestigste verjaardag. Zaakvoerder Thomas Oosterlinck (40) kijkt naar de toekomst met een uitgebreide en vernieuwde toonzaal. Maar hij staat ook stil bij wat was, want de familiezaak verloor dit jaar een graag gezien boegbeeld. [naar artikel]


12. ‘The Culinary Twins’ uit Oudsbergen winnen prestigieuze kookwedstrijd JRE Cooking Cup (23/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Sibren en Jenthe Kuppens, een 17-jarige tweeling uit Opglabbeek, hebben als laatstejaars aan de Hasseltse Hotelschool de in culinaire middens hoog aangeschreven JRE Cooking Cup gewonnen. Alleen tophotelscholen krijgen een plaatsje aan het kookvuur. [naar artikel]


13. What’s Cooking?: 'Een antivleesbedrijf zullen we nooit worden. No way' (21/03/2023 - De Tijd)

00:05 What’s Cooking?, het voormalige Ter Beke, wil in 2030 minstens 15 procent van zijn omzet boeken met vegetarische producten en zo de ingestorte winst wegwerken. ‘Veel mensen eten minder vlees, maar maa... [naar artikel]


14. LIVE Beursblog – Uitkijken naar inflatie VS, domper voor What’s Cooking (10/05/2023 - Express)

06.33 – Marc Coucke haalt SnowWorld van de beurs Alychlo, het investeringsbedrijf van Marc Coucke, is de eerder aangekondigde uitkoopprocedure voor de resterende aandelen SnowWorld begonnen. Dat maakte SnowWorld dinsdag bekend. 06.31 – Concurrentiewaakhond dwarsboomt overname What’s Cooking (Ter Beke) What’s Cooking, het voormalige Ter Beke, dreigt van de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) geen goedkeuring te […] [naar artikel]


15. Biocartis en What's Cooking krijgen 200.000 euro boete van beurswaakhond (19/07/2023 - De Tijd)

09:25 De versevoedingsgroep What's Cooking en het medische bedrijf Biocartis treffen een minnelijke schikking van 200.000 euro met de beurswaakhond FSMA. Beide bedrijven informeerden beleggers te laat over ... [naar artikel]


16. Euronext Brussel: minder vlezig What’s Cooking? valt in de smaak (25/03/2024 - De Tijd)

13:09 Ageas wordt geprezen voor zijn voorzichtigheid, nu de verzekeraar niet doorzet met zijn bod op het Britse Direct Line. What’s Cooking? denkt aan een mogelijke verkoop van de charcuterietak en krijgt d... [naar artikel]


17. Jonge koks van Hasseltse hotelschool tonen hun talent op JRE Cooking Cup (08/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Maandag hebben de ‘Jeunes Restaurateurs’, een vereniging van jonge Europese topchefs en restauranthouders, in de Hasseltse hotelschool hun jaarlijkse JRE Cooking Cup georganiseerd. [naar artikel]


18. What’s Cooking? zet overname Imperial stop (02/06/2023 - Het Belang van Limburg)

What’s Cooking?, het vroegere Ter Beke, heeft beslist om de overname van zijn concurrent Imperial niet te laten doorgaan. Dat meldt het charcuteriebedrijf uit het Oost-Vlaamse Lievegem. [naar artikel]


19. Wat kan een personal coach voor jou betekenen? (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Is het overdreven om een personal trainer in te huren om je lichaam (en dus ook je geest) in deze donkere dagen een beetje op peil te houden. Valerie Droeven heeft het uitvoerig getest. De conclusie: het is een vorm van zelfzorg, geen overbodige luxe. [naar artikel]


20. Op de av van What’s Cooking: ‘1 miljard omzet? Dat idee parkeren we een beetje’ (25/05/2023 - De Tijd)

15:57 Terwijl de overname van Aoste en Marcassou op sterven na dood is, slaat de inflatie genadeloos toe bij What’s Cooking (ex-Ter Beke). Toch is de top van het bedrijf stellig: ‘Onze groeistrategie blijft... [naar artikel]


21. Personal trainers zijn megapopulair: hoe kies je de juiste? “Je vindt alles op het internet, maar dat draait verkeerd uit” (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Iedereen met een paar sportschoenen mag zich personal trainer noemen. Helaas zijn er dus veel charlatans.” De personal trainers zijn overal en niet alleen de rijke elite sport zich in het zweet, ook de gewone mens neemt een privécoach onder de arm. Met deze vier tips van een sportarts kies je de beste uit, want hoe scheid je het kaf van het koren? Drie vrouwen getuigen over hun personal trainer: “Ik ben honderden euro’s kwijtgeraakt” [naar artikel]


22. De keukenrobot 2.0: voor 279.000 euro hoeft u nooit meer zelf te koken (25/01/2021 - Express)

Wie kookt er vanavond? Dankzij het Londense bedrijf Moley Robotics is die vraag niet langer voer voor discussie. De volledig automatische slimme keuken kookt in uw plaats en maakt zelfs het aanrecht schoon. Als u er een bescheiden 279.000 euro voor over hebt toch. Naar de supermarkt gaan zal u wel nog zelf moeten doen. […] The post De keukenrobot 2.0: voor 279.000 euro hoeft u nooit meer zelf te koken appeared first on Business AM. [naar artikel]


23. Personal trainers zijn overal: hoe kies je de juiste? “Je vindt alles op het internet, maar dat draait verkeerd uit” (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Iedereen met een paar sportschoenen mag zich personal trainer noemen. Helaas zijn er dus veel charlatans.” De personal trainers zijn overal en niet alleen de rijke elite sport zich in het zweet, ook de gewone mens neemt een privécoach onder de arm. Met deze vier tips van een sportarts kies je de beste uit, want hoe scheid je het kaf van het koren? Drie vrouwen getuigen over hun personal trainer: “Ik ben honderden euro’s kwijtgeraakt” [naar artikel]


24. What’s Cooking trekt winstmarge op door kostenbesparingen en prijsverhogingen (23/02/2024 - De Tijd)

17:21 De voedingsproducent What’s Cooking heeft vorig 6,5 procent meer omzet geboekt ondanks min of meer stabiele volumes. De winstmarge kwam weer op het niveau van voor de hoge kosteninflatie, vooral dankz... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!