Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

What's Cooking?: 'We laten onze klanten letterlijk mee in de potten kijken'

25/08/2023 - 15:21
"15:14 In een lang aanslepende moeilijke economische context lijkt het voedingsbedrijf What's Cooking? - het vroegere Ter Beke - stilaan zijn pedalen terug te vinden. CEO Piet Sanders en financieel directeur..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. What's Cooking?: 'We laten onze klanten letterlijk mee in de potten kijken' (25/08/2023 - De Tijd)

15:14 In een lang aanslepende moeilijke economische context lijkt het voedingsbedrijf What's Cooking? - het vroegere Ter Beke - stilaan zijn pedalen terug te vinden. CEO Piet Sanders en financieel directeur... [naar artikel]


2. Jong Keukengeweld laat voor de achtste keer in de potten kijken (19/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Jong Keukengeweld, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, is al toe aan zijn achtste editie. Topchef Gert De Mangeleer van Hertog Jan is peter van de campagne. [naar artikel]


3. WZC Heyvis laat in de potten kijken (07/10/2016 - Het Belang van Limburg)

De bewoners van WZC Heyvis kregen de gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van hun woonzorgcentrum. [naar artikel]


4. Limburgse ziekenhuizen scoren goed op voedselveiligheid: Jessa laat in de potten kijken (30/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Bijna 90 procent van de grootkeukens in de Limburgse ziekenhuizen scoren goed op het vlak van hygiëne en infrastructuur. Dat blijkt uit het jaarverslag van het Federaal Voedselagentschap. Limburg scoort hiermee veel beter dan de rest van België waar meer dan een kwart van de ziekenhuiskeukens ondermaats presteert. Wij kregen vanmorgen een exclusieve blik achter de schermen van de grootkeuken in het Jessaziekenhuis in Hasselt. [naar artikel]


5. Truiense topchef Pajtim Bajrami laat op VIER in zijn potten kijken (04/11/2020 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


6. In de potten kijken bij Xander Horemans van De Kookgek: “Het lijkt alsof mensen een pakje krijgen” (17/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kan je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: griet Wellington bij brasserie De Kookgek in Berlaar. [naar artikel]


7. In de potten kijken bij Kevin Michils van ’t Scheldezicht: “Ik was meteen verliefd op het uitzicht” (07/08/2021 - Gazet van Antwerpen)

De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kan je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: Italiaanse steak met rode pesto, mozzarella en Parmezaanse kaas. [naar artikel]


8. In de potten kijken bij chef Pascuale Ciervo van Nino’s: “Blijven roeren is belangrijk bij risotto” (28/08/2021 - Gazet van Antwerpen)

De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kun je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: risotto met zeevruchten bij Nino’s in Mechelen (slot). [naar artikel]


9. Jongste chef van Antwerpen laat in zijn potten kijken en jij kan een tafeltje winnen. Thomas Van Der Flaas: “Ik ben maar zo goed als mijn laatste menu” (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Amper 27 jaar is hij en toch mag Thomas Van Der Flaas zich al chef noemen van zijn eigen restaurant, Seir in Kasterlee. In de keuken ontmoeten we een jonge kerel met het hart op de tong. Hij combineert Kempische bescheidenheid met opvallend veel positieve energie: “Ik moet goesting voelen om erin te vliegen, anders kan ik evengoed buschauffeur worden.” [naar artikel]


10. Jongste chef van Antwerpen laat in zijn potten kijken en jij kan een etentje van 150 euro winnen. “Ik ben maar zo goed als mijn laatste menu” (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Amper 27 jaar is hij en toch mag Thomas Van Der Flaas zich al chef noemen van zijn eigen restaurant, Seir in Kasterlee. In de keuken ontmoeten we een jonge kerel met het hart op de tong. Hij combineert Kempische bescheidenheid met opvallend veel positieve energie: “Ik moet goesting voelen om erin te vliegen, anders kan ik evengoed buschauffeur worden.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!