15:14 In een lang aanslepende moeilijke economische context lijkt het voedingsbedrijf What's Cooking? - het vroegere Ter Beke - stilaan zijn pedalen terug te vinden. CEO Piet Sanders en financieel directeur... [naar artikel]
Jong Keukengeweld, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, is al toe aan zijn achtste editie. Topchef Gert De Mangeleer van Hertog Jan is peter van de campagne. [naar artikel]
De bewoners van WZC Heyvis kregen de gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van hun woonzorgcentrum. [naar artikel]
Bijna 90 procent van de grootkeukens in de Limburgse ziekenhuizen scoren goed op het vlak van hygiëne en infrastructuur. Dat blijkt uit het jaarverslag van het Federaal Voedselagentschap. Limburg scoort hiermee veel beter dan de rest van België waar meer dan een kwart van de ziekenhuiskeukens ondermaats presteert. Wij kregen vanmorgen een exclusieve blik achter de schermen van de grootkeuken in het Jessaziekenhuis in Hasselt. [naar artikel]
De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kan je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: griet Wellington bij brasserie De Kookgek in Berlaar. [naar artikel]
De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kan je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: Italiaanse steak met rode pesto, mozzarella en Parmezaanse kaas. [naar artikel]
De restaurants in de Mechelse regio verwennen hun gasten weer als vanouds. Maar waar kun je wat eten? We vragen aan enkele chefs om een zomergerecht voor te stellen waar ze bijzonder fier op zijn en waarmee ze hun klanten keer op keer gelukkig maken. Vandaag: risotto met zeevruchten bij Nino’s in Mechelen (slot). [naar artikel]
Amper 27 jaar is hij en toch mag Thomas Van Der Flaas zich al chef noemen van zijn eigen restaurant, Seir in Kasterlee. In de keuken ontmoeten we een jonge kerel met het hart op de tong. Hij combineert Kempische bescheidenheid met opvallend veel positieve energie: “Ik moet goesting voelen om erin te vliegen, anders kan ik evengoed buschauffeur worden.” [naar artikel]
Amper 27 jaar is hij en toch mag Thomas Van Der Flaas zich al chef noemen van zijn eigen restaurant, Seir in Kasterlee. In de keuken ontmoeten we een jonge kerel met het hart op de tong. Hij combineert Kempische bescheidenheid met opvallend veel positieve energie: “Ik moet goesting voelen om erin te vliegen, anders kan ik evengoed buschauffeur worden.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.