Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Puur Personal Cooking: deze kok kookt en dient zelf ook op

10/12/2016 - 13:41
"In een verre hoek van het Zuid heeft chef-kok Steven De Smedt restaurant Puur Personal Cooking. Dat wil gewoon zeggen dat hij zijn pure en seizoensgebonden gerechten zelf kookt en zelf opdient met de hulp van een gezellig fornuis."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Puur Personal Cooking: deze kok kookt en dient zelf ook op (10/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

In een verre hoek van het Zuid heeft chef-kok Steven De Smedt restaurant Puur Personal Cooking. Dat wil gewoon zeggen dat hij zijn pure en seizoensgebonden gerechten zelf kookt en zelf opdient met de hulp van een gezellig fornuis. [naar artikel]


2. Mannen leren koken bij 'Let's Get Cooking' (02/09/2016 - Het Belang van Limburg)

De mannenkookclub 'Let's Get Cooking' komt om de drie weken samen om onder leiding van een dame lekkere gerechtjes te bereiden. [naar artikel]


3. Mols Cateringbedrijf Stoke Outdoor Cooking is concept van het jaar (05/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Stoke Outdoor Cooking uit Mol-Donk werd onlangs bij de awardshow ‘Kooktalent van Vlaanderen’ uitgeroepen tot ‘concept van het jaar’. Het cateringbedrijf van Guy Weyts en Fabi Iemants kiest voluit voor culinaire beleving met de Ofyr-barbecue als blikvanger. [naar artikel]


4. De smakelijkste bezigheidstherapie voor het hele gezin: slow cooking met heerlijk mals rundvlees (03/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nu we allemaal thuis zitten, is er meer tijd om uitgebreid te koken. Geen gehaast en geen rush: het is nu het ideale moment om te genieten van slow... [naar artikel]


5. Tweede Corona Cooking Survey van de UA: "Zullen we met kerst onze familie of vrienden nog wel kunnen zien, en kunnen we nog steeds samen eten?" (11/11/2020 - VRT NWS)

De Universiteit Antwerpen lanceert voor de tweede maal een grootschalige Corona Cooking Survey, een enquete die de impact van de pandemie op ons kook- en eetgedrag in kaart wil brengen. UA doet dat in samenwerking met UGent, KULeuven en 27 andere universiteiten wereldwijd. Eén van de belangrijkste vragen is nu hoe mensen denken over hun eettradities tijdens de feestdagen. De enquete peilt ook naar ons mentaal welbevinden, lichaamstevredenheid na een corona kilo meer of minder en de rol van mediaberichtgeving over voeding. [naar artikel]


6. Grote "Corona Cooking Survey" van UA toont aan: velen maken zich zorgen om een eenzame kerstperiode (20/11/2020 - VRT NWS)

De Universiteit Antwerpen lanceerde onlangs voor een tweede keer de grootschalige "Corona Cooking Survey". Uit de eerste resultaten blijkt nu dat een meerderheid zich zorgen maakt om een eenzame kerst. Ook zorgen frustraties over de lockdown voor enkele coronakilo's meer, of net minder door de gevolgen van stress. "De psychologische weerslag op ons eetgedrag valt niet te onderschatten", zegt Charlotte De Backer, hoofddocent communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. [naar artikel]


7. RECENSIE. ‘Cooking With Paris’: “Paris Hilton met een roze bunsenbrander is de nachtmerrie van elke chef-kok” (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Paris Hilton die haar eigen kookprogramma draagt en daarbij Pascale Naessens en Sandra Bekkari het nakijken geeft, het is een scenario waar we niet in de verste verte rekening mee hadden gehouden. In het nieuwbakken ‘Netflix’-programma ‘Cooking With Paris’ nodigt de socialite enkele van haar bekende vrienden uit voor een potje klooien in de keuken. Overstag gaan of overslaan? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit. [naar artikel]


8. Slow cooking: vijf keer inspiratie voor wie geen klok heeft in de keuken (28/08/2021 - Knack)

Trage dagen zijn er om van te genieten. Hoe doe je dat beter dan door goed eten centraal te stellen? Vijf (vlees)recepten waarbij uren pruttelen de belangrijkste smaakmaker vormt. [naar artikel]


9. 60-jarig bestaan Oosterlinck Cooking en Living wordt eerbetoon aan Martine: “We proberen haar warmte en enthousiasme te evenaren” (30/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Bij Oosterlinck Cooking en Living in de Molenstraat in Heist-op-den-Berg vieren ze deze eindejaarsperiode hun zestigste verjaardag. Zaakvoerder Thomas Oosterlinck (40) kijkt naar de toekomst met een uitgebreide en vernieuwde toonzaal. Maar hij staat ook stil bij wat was, want de familiezaak verloor dit jaar een graag gezien boegbeeld. [naar artikel]


10. ‘The Culinary Twins’ uit Oudsbergen winnen prestigieuze kookwedstrijd JRE Cooking Cup (23/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Sibren en Jenthe Kuppens, een 17-jarige tweeling uit Opglabbeek, hebben als laatstejaars aan de Hasseltse Hotelschool de in culinaire middens hoog aangeschreven JRE Cooking Cup gewonnen. Alleen tophotelscholen krijgen een plaatsje aan het kookvuur. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!