28/11/2019 - 18:55
"Manchester United heeft zich nog niet kunnen plaatsen voor de 1/16de finales. Met een veredelde B-ploeg verloor de ploeg van trainer Ole Gunnar Solksjaer met 2-1 in het Kazachse Astana. Jesse Lingard bracht de bezoekers nochtans op voorsprong, maar in de tweede helft incasseerden ze twee doelpunten. Meteen de eerste punten voor Astana."

1. B-ploeg Manchester United met de billen bloot in Astana, ondanks invalbeurt 18-jarige Belg (28/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft zich nog niet kunnen plaatsen voor de 1/16de finales. Met een veredelde B-ploeg verloor de ploeg van trainer Ole Gunnar Solksjaer met 2-1 in het Kazachse Astana. Jesse Lingard bracht de bezoekers nochtans op voorsprong, maar in de tweede helft incasseerden ze twee doelpunten. Meteen de eerste punten voor Astana. [naar artikel]

2. Manchester United haalt het nipt van stug Everton, Romelu Lukaku kan niet scoren tijdens invalbeurt (28/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft op de tiende speeldag van de Premier League haar vijfde zege van het seizoen veroverd. De Mancunians waren op het eigen Old Trafford met 2-1 te sterk voor Everton, dat vooraf nog één punt boven United kampeerde. Pogba en Martial zorgden voor de doelpunten bij United, in de slotfase kon Sigurdsson tegenscoren voor de bezoekers. [naar artikel]

3. Manchester City wint nu ook FA Cup na demonstratie, De Bruyne is dankzij fenomenale invalbeurt Man van de Match (18/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft zijn dominantie in Engeland nog eens in de verf gezet door na de League Cup en de Premier League ook nog eens de FA Cup te winnen. In de finale werd Watford vakkundig door de gehaktmolen gedraaid: 6-0. Het werd een hoogdag voor de Belgen: Kevin De Bruyne pakte in een invalbeurt van 35 minuten uit met één goal en twee assists en werd uitgeroepen tot Man van de Match, kapitein Vincent Kompany mocht in mogelijk zijn laatste seizoen voor de club zijn derde trofee de lucht insteken. [naar artikel]

4. Late invalbeurt Fellani fataal voor United: strafschop en gelijkmaker (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Het zag er tot drie minuten voor het einde goed uit voor Manchester United, toen de Red Devils met 0-1 voorstonden op het veld van Everton. Maar dan maakte Fellaini binnen de zestien een fout, waarop de scheids de bal onherroepelijk op de stip legde. Baines aarzelde niet en zette zo de 1-1-eindstand op het bord na een matige topper. [naar artikel]

5. Fellaini geeft twee minuten na invalbeurt strafschop weg (waardoor Man United zege verspeelt) (04/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Marouane Fellaini is vandaag de antiheld geworden bij Manchester United. De Rode Duivel viel bij een 0-1-stand voor Manchester United in, maar [naar artikel]

6. Leandro Trossard mag meteen juichen bij invalbeurt: Arsenal legt Man United in extremis over de knie en loopt verder uit in klassement (22/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Arsenal heeft de topper tegen Manchester United winnend afgesloten. Lange tijd leek de partij op een 2-2-gelijkspel af te stevenen, maar Eddie Nketiah trok de Gunners in het absolute slot alsnog over de streep. [naar artikel]

7. Gift Orban reageert geprikkeld ondanks geslaagde invalbeurt: “Ik verdien het niet om op de bank te zitten” (28/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Nee, ondanks zijn knap doelpunt was Gift Orban na afloop zeker niet in feeststemming. De Nigeriaanse aanvaller startte tegen Westerlo op de bank en dat zat hem toch niet echt lekker. Ook al had hij in die slotfase nog zijn doelpuntje meegepikt: “Mentaal was het niet makkelijk maar hopelijk kan ik nu blijven scoren. Het voelde telkens als een mislukking, ook al besef ik dat je niet elke week kunt scoren.” [naar artikel]

8. MULTILIVE buitenland: Chelsea, Manchester United én Manchester City wonnen hun wedstrijden (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het zit er op. Manchester City heeft een oververdiende 3-1 overwinning geboekt tegen Newcastle. Agüero scoorde de drie doelpunten voor de... [naar artikel]

9. MULTILIVE: Pakt Manchester City (zonder De Bruyne) de titel tegen aartsrivaal Manchester United? (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het contrast kan haast niet groter: woensdag ging Manchester City roemloos ten onder op Anfield tegen Liverpool in de Champions League, vandaag kan... [naar artikel]