Voor Kato Lauwens wordt het een eindejaar om nooit te vergeten. Op haar twintigste opende ze op de Mechelse Korenmarkt haar eigen ontbijt- en lunchbar Kato Gâteaux. Op het menu staat vanzelfsprekend ook haar taarten. [naar artikel]
Delicatessenzaak Leontine opent voor de tweede keer een pop-up ontbijt- en lunchbar. Het grote verschil is dat deze zeker twee jaar blijft staan, en dat de bar een hoogst originele vorm kreeg. [naar artikel]
In september opent Véronique Leysen in de Sint-Annakapel in de Korte Nieuwstraat in Antwerpen een nieuwe ontbijt- en lunchbar Maurice. “In samenwerking met Dille & Kamille, maar in dezelfde sfeer en met dezelfde look en feel als mijn andere bars”, zegt de voormalige actrice en presentatrice. [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
We kennen Ish Ait Hamou (33) voornamelijk als danser, choreograaf en schrijver, maar binnenkort kunnen we ook eigenaar van een lunchbar aan die... [naar artikel]
In de voormalige bloemenwinkel Jacaranda in Hombeek (Mechelen) hebben Mario De Vos en zijn vrouw Kim De Boelpaep een chocoladezaak met lunchbar geopend. “We willen hier een kwaliteitsmerk met zelfgemaakte producten uitbouwen”, zegt het gepassioneerd koppel. [naar artikel]
De wijk Nieuw Zuid begint stilaan vorm te krijgen. Wie er woont of werkt kan sinds kort ook gaan lunchen bij “Buur”. De familiezaak legt de nadruk op gezonde gerechten met lokale producten, en wie wil kan ook iets lekkers mee naar huis nemen, want “Buur” is ook een winkeltje. [naar artikel]
Sanne Van Riel opent in het voorjaar House of Famm, een lunchbar, co-working en evenementenlocatie op de Italiëlei 60 in Antwerpen. Sanne was drie zomers lang de uitbaatster van Bar Chapel in de Kerkstraat in Antwerpen Noord. [naar artikel]
Wat denk je van een toast not so préparé of een toast Rinotta? De plantaardige keuken is erg in trek, ook bij vleeseters. Maar krijg je ook voldoende op je bord? Dat proefden we bij Soft: een gloednieuwe vegan lunchbar in Beringen. [naar artikel]
Venkelsoep met vanille en chili, butternut-kokossoep of tomatensoep met citroencrème: het water loopt ons in de mond bij het lezen van de originele soeprecepten van Soeperbowl. Maar hoe zit het met de smaak? Wij gingen proeven. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.