Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

GEPROEFD. Zonder vlees maar met véél trek: een toast not so préparé eet je in deze hippe lunchbar

17/08/2022 - 03:14
"Wat denk je van een toast not so préparé of een toast Rinotta? De plantaardige keuken is erg in trek, ook bij vleeseters. Maar krijg je ook voldoende op je bord? Dat proefden we bij Soft: een gloednieuwe vegan lunchbar in Beringen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. GEPROEFD. Zonder vlees maar met véél trek: een toast not so préparé eet je in deze hippe lunchbar (17/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Wat denk je van een toast not so préparé of een toast Rinotta? De plantaardige keuken is erg in trek, ook bij vleeseters. Maar krijg je ook voldoende op je bord? Dat proefden we bij Soft: een gloednieuwe vegan lunchbar in Beringen. [naar artikel]


2. GEPROEFD. In deze Hasseltse lunchbar in vrolijke snoepkleuren vind je elke dag homemade verse soep (04/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Venkelsoep met vanille en chili, butternut-kokossoep of tomatensoep met citroencrème: het water loopt ons in de mond bij het lezen van de originele soeprecepten van Soeperbowl. Maar hoe zit het met de smaak? Wij gingen proeven. [naar artikel]


3. Hoe rijper, hoe rijker Soms rijpt het vlees tien weken. Zelfs twaalf. 'De smaak wordt veel rijker', zegt Filip Rondou, de slager waar Jeroen Meus zijn vlees haalt. Soms komt dat vlees van koeien uit Spanje, maar even vaak van beesten die in het n (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Het ‘leeuwendieet’ bestaat uit vlees, vlees en nog eens vlees: ‘We zijn echt niet goed bezig met onze voeding’ (10/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Leontine opent ontbijt- en lunchbar in dubbeldekker (13/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Delicatessenzaak Leontine opent voor de tweede keer een pop-up ontbijt- en lunchbar. Het grote verschil is dat deze zeker twee jaar blijft staan, en dat de bar een hoogst originele vorm kreeg. [naar artikel]


7. Chocolatier maakt van bloemenwinkel een trendy lunchbar (06/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

In de voormalige bloemenwinkel Jacaranda in Hombeek (Mechelen) hebben Mario De Vos en zijn vrouw Kim De Boelpaep een chocoladezaak met lunchbar geopend. “We willen hier een kwaliteitsmerk met zelfgemaakte producten uitbouwen”, zegt het gepassioneerd koppel. [naar artikel]


8. Véronique Leysen opent nieuwe ontbijt- en lunchbar in Antwerpen (10/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

In september opent Véronique Leysen in de Sint-Annakapel in de Korte Nieuwstraat in Antwerpen een nieuwe ontbijt- en lunchbar Maurice. “In samenwerking met Dille & Kamille, maar in dezelfde sfeer en met dezelfde look en feel als mijn andere bars”, zegt de voormalige actrice en presentatrice. [naar artikel]


9. Nieuwe lunchbar ‘Buur’ op Nieuw Zuid (26/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

De wijk Nieuw Zuid begint stilaan vorm te krijgen. Wie er woont of werkt kan sinds kort ook gaan lunchen bij “Buur”. De familiezaak legt de nadruk op gezonde gerechten met lokale producten, en wie wil kan ook iets lekkers mee naar huis nemen, want “Buur” is ook een winkeltje. [naar artikel]


10. Kato Gâteaux (20) opent ontbijt- en lunchbar: “Ik ben best wel trots op mezelf” (18/12/2019 - Gazet van Antwerpen)

Voor Kato Lauwens wordt het een eindejaar om nooit te vergeten. Op haar twintigste opende ze op de Mechelse Korenmarkt haar eigen ontbijt- en lunchbar Kato Gâteaux. Op het menu staat vanzelfsprekend ook haar taarten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!