Wat denk je van een toast not so préparé of een toast Rinotta? De plantaardige keuken is erg in trek, ook bij vleeseters. Maar krijg je ook voldoende op je bord? Dat proefden we bij Soft: een gloednieuwe vegan lunchbar in Beringen. [naar artikel]
Venkelsoep met vanille en chili, butternut-kokossoep of tomatensoep met citroencrème: het water loopt ons in de mond bij het lezen van de originele soeprecepten van Soeperbowl. Maar hoe zit het met de smaak? Wij gingen proeven. [naar artikel]
Delicatessenzaak Leontine opent voor de tweede keer een pop-up ontbijt- en lunchbar. Het grote verschil is dat deze zeker twee jaar blijft staan, en dat de bar een hoogst originele vorm kreeg. [naar artikel]
In de voormalige bloemenwinkel Jacaranda in Hombeek (Mechelen) hebben Mario De Vos en zijn vrouw Kim De Boelpaep een chocoladezaak met lunchbar geopend. “We willen hier een kwaliteitsmerk met zelfgemaakte producten uitbouwen”, zegt het gepassioneerd koppel. [naar artikel]
In september opent Véronique Leysen in de Sint-Annakapel in de Korte Nieuwstraat in Antwerpen een nieuwe ontbijt- en lunchbar Maurice. “In samenwerking met Dille & Kamille, maar in dezelfde sfeer en met dezelfde look en feel als mijn andere bars”, zegt de voormalige actrice en presentatrice. [naar artikel]
De wijk Nieuw Zuid begint stilaan vorm te krijgen. Wie er woont of werkt kan sinds kort ook gaan lunchen bij “Buur”. De familiezaak legt de nadruk op gezonde gerechten met lokale producten, en wie wil kan ook iets lekkers mee naar huis nemen, want “Buur” is ook een winkeltje. [naar artikel]
Voor Kato Lauwens wordt het een eindejaar om nooit te vergeten. Op haar twintigste opende ze op de Mechelse Korenmarkt haar eigen ontbijt- en lunchbar Kato Gâteaux. Op het menu staat vanzelfsprekend ook haar taarten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.