Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Sam Smith openlijk over zijn gewicht: “Ik heb het moeilijk met hoe ik eruitzie, maar wil dat iedereen van zijn lichaam leert houden”

19/12/2019 - 17:05
"Sam Smith schaart zich achter de body positivity-beweging. De Britse zanger deelde een foto op Instagram en sprak zich uit over hoe moeilijk hij..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sam Smith openlijk over zijn gewicht: “Ik heb het moeilijk met hoe ik eruitzie, maar wil dat iedereen van zijn lichaam leert houden” (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Sam Smith schaart zich achter de body positivity-beweging. De Britse zanger deelde een foto op Instagram en sprak zich uit over hoe moeilijk hij... [naar artikel]


2. Anastasya Chernook uit ‘De tafel van vier’: ‘Mag ik geen mening hebben omdat ik eruitzie zoals ik eruitzie?’ (20/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Illustratrice en ‘Slimste mens’-revelatie Chrostin: ‘Het is gedaan met mij te verantwoorden voor hoe ik eruitzie’ (15/11/2019 - De Morgen)

Het cartoonfiguurtje Chrostin verovert al een tijdje de wereld, maar wie is haar geestelijke moeder die tot donderdag iedereen naar huis quizde? Christina De Witte (23): ‘Ik kom van ver. Vroeger zou ik een paniekaanval hebben gehad voor dit interview.’ [naar artikel]


4. Illustratrice en ‘Slimste mens’-revelatie Chrostin: “Het is gedaan met mij te verantwoorden voor hoe ik eruitzie” (18/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het cartoonfiguurtje Chrostin verovert al een tijdje de wereld, maar wie is haar geestelijke moeder die tot donderdag iedereen naar huis quizde?... [naar artikel]


5. ?? Senne Denis (18) doet aan cosplay: ‘Als prinses voel ik mij zoals ik eruitzie: fantastisch’ (21/02/2020 - De Morgen)

Op 22 en 23 februari ontvangt Comic Con in Brussel duizenden die-hard fans die samen hun passie voor popcultuur komen vieren. Cosplayers transformeren zichzelf voor zo’n conventie tot levensechte versies van hun meest begeerde fantasiefiguren. ‘Cosplay geeft mij de macht om mijn favoriete personages te zijn’, zegt Senne Denis (18) uit Ninove. [naar artikel]


6. Sarah Jessica Parker (56) straalt au naturel op Vogue-cover: “Ik weet hoe ik eruitzie. Ik heb geen keuze” (08/11/2021 - Het Belang van Limburg)

De Amerikaanse actrice Sarah Jessica Parker, vooral bekend als Carrie Bradshaw uit Sex and the city, prijk met een natuurlijke look op de cover van modeblad Vogue. Die combineert ze op de voorpagina en binnenin met imposante outfits. In het bijhorende interview breekt ze een lans voor vrouwen die – net zoals zij – de kaap van vijftig voorbij zijn. [naar artikel]


7. Sarah Jessica Parker heeft genoeg van kritiek op uiterlijk: “Ik wéét hoe ik eruitzie” (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Binnenkort is Sarah Jessica Parker (56) weer te zien als de flamboyante schrijfster Carrie in ‘And Just Like That’, het langverwachte vervolg op ‘Sex and the City’. Niet alleen zijzelf is ondertussen zichtbaar wat ouder geworden, maar ook haar personage. En daar komt veel commentaar op, vertelt ze in Vogue. [naar artikel]


8. Maak kennis met Fien Germijns: ‘Het gaat niet om hoe ik eruitzie, ik moet gewoon een plezante zijn’ (30/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Ik ben me hyperbewust van hoe ik eruitzie, en ik ging op vakantie op een naaktcamping (04/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Hannelore Vens (32), de vrouw zonder benen die koningin Mathilde een les voor het leven gaf: “Dat zij niet geïntimideerd was door hoe ik eruitzie, is enorm veelzeggend” (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Welke ontmoeting koningin Mathilde het meest is bijgebleven? Die met Hannelore Vens, die al acht jaar en met veel strijdlust door het leven gaat zonder benen. De West-Vlaamse gaf de koningin een “fameuze levensles”, zo zei Mathilde vrijdag zelf tijdens haar interview op VTM. “Zo schoon dat Mathilde met een open blik, zonder vooroordelen, naar mij geluisterd heeft.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!