21/12/2019 - 20:43
"In Nederland is Cyriel Dessers weer tot scoren gekomen in een 1-1 gelijkspel met Heracles op het veld van Heerenveen. "

1. Cyriel Dessers blijft maar scoren in Nederland: al twaalf doelpunten van de spits van Heracles (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)

In Nederland is Cyriel Dessers weer tot scoren gekomen in een 1-1 gelijkspel met Heracles op het veld van Heerenveen. [naar artikel]

2. Cyriel Dessers op weg naar Heracles (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Tongenaar Cyriel Dessers staat op het punt een contract te tekenen bij de Nederlandse eersteklasser Heracles Almelo. De aanvaller komt over van reeksgenoot FC Utrecht. Met de transfer is een bedrag van 500.000 euro gemoeid. [naar artikel]

3. Oud-Lokeren-spits Cyriel Dessers kiest voor Heracles Almelo: “Goesting om te beginnen” (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Na twee seizoenen bij FC Utrecht maakt de Belgische aanvaller Cyriel Dessers de overstap naar Heracles Almelo. De 24-jarige spits tekent voor drie seizoenen bij de Eredivisionist. [naar artikel]

4. Cyriel Dessers vindt neus voor goals terug en bezorgt Heracles de zege met twee treffers (07/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Cyriel Dessers heeft vrijdagavond een einde gemaakt aan een reeks van zes competitieduels zonder zege voor Heracles Almelo. Op de 22e speeldag in de Nederlandse Eredivisie legde de spits Fortuna Sittard bijna eigenhandig over de knie. Dessers maakte beide doelpunten in het thuisduel tegen Fortuna Sittard: 2-0. [naar artikel]

5. Twee Belgen scoren in Heracles - RKC, Cyriel Dessers mist penalty (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

In de Eredivisie speelden de Belgen vandaag een hoofdrol tijdens Heracles-RKC. Voor Heracles miste topschutter Cyriel Dessers al na acht minuten... [naar artikel]

6. Topschutter Cyriel Dessers mist een strafschop maar twee andere Belgen scoren wel in Heracles-RKC (08/03/2020 - Het Belang van Limburg)

In de Eredivisie speelden de Belgen zondag een hoofdrol tijdens Heracles-RKC. Voor Heracles miste topschutter Cyriel Dessers al na acht minuten een penalty maar twee andere Belgen scoorden wél. [naar artikel]

7. Genk tankt vertrouwen in oefenpot tegen MVV dankzij twee doelpunten van Cyriel Dessers (19/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Een Genkse mix van jong en oud nam in een vriendschappelijk duel na rust ruim afstand van MVV (5-2). Cyriel Dessers krikte zijn vertrouwen op met twee doelpunten. [naar artikel]

8. Transfer Talk. Malinovskyi niet mee op stage - Nederlander moet volgende aanwinst Anderlecht worden - Dessers naar Heracles (08/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en... [naar artikel]

9. Dessers opent zijn rekening bij Heracles (26/08/2019 - Het Belang van Limburg)

De kop is eraf voor Cyriel Dessers. Na 350 minuten zonder doelpunt opende de Tongenaar zaterdag zijn rekening bij zijn nieuwe ploeg Heracles. De goal van Dessers leverde Heracles zo nog een verdiend punt op tegen Vitesse: 1-1, al hing er ook wel een reukje aan… [naar artikel]

10. Dessers helpt Heracles aan zege in derby (20/09/2019 - Het Belang van Limburg)

In Nederland heeft Heracles de beladen derby op bezoek bij FC Twente gewonnen met 2-3. Tongenaar Cyriel Dessers scoorde de 1-1 en had zo meer dan zijn aandeel in de overwinning. [naar artikel]