Kleine bengels (of hey, jeugdige volwassenen) zoet houden is deze week easy peasy. Elke dag iets op de kalender? Jij vraagt, wij plannen. [naar artikel]
Vergeet de spuuglelijke natuurwinkels, de geitenwollensokken en alles patchouli: steeds meer Belgen omschrijven zichzelf als veganist. Wil jij ook... [naar artikel]
Newsflash: je kan perfect ontbijten met een stukje taart, zolang die taart maar uit gezonde ingrediënten bestaat. In het geval van deze [naar artikel]
Om je beter in je vel te voelen, hoef je niet per se grote veranderingen door te voeren. Het bewijs? Deze 15 easy-peasy tips om minder stress te... [naar artikel]
Een kerstdiner is pas volledig geslaagd als je je gasten kan verwennen met een heerlijk dessert. De kerststronk is de klassieker die tijdens de feestdagen niet kan ontbreken, al wil je er dan wel eentje die lekker is. Welke versie uit de supermarkt kan je serveren en is je geld effectief waard? Meester-chocolatier Dominique Persoone proeft 7 kerststronken en velt zijn vakkundig oordeel. “De vanille smaakt niet naar vanille en chocolade niet naar chocolade.” [naar artikel]
Gelieve dat 'relax' zeer letterlijk te nemen, want met de tips die je hier vindt, wordt het een easy peasy beauty summer! [naar artikel]
Fruit eten in de zomer is easy-peasy. Zodra de blaadjes vallen, verkleint het fruitaanbod in de winkel, maar ook onze goesting. Je hebt des te meer... [naar artikel]
Voel je niet langer schuldig als je nog eens chocolade eet. Uit onderzoek blijkt dat af en toe een stukje chocolade eten wel eens heel erg gezond kan zijn. Onderzoekers stelden vast dat het risico op hartfalen met dertien procent verminderd kan worden als een persoon per maand drie repen chocolade eet. De oorzaak vonden […] Het bericht Eet je wel eens chocolade? Dan maak je minder kans op hartfalen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Het veganisme is verhuisd van mottige natuurwinkels naar hippe foodtrucks en zelfs naar de gewone supermarkt. Wat bezielt de moderne veganist? En kloppen de claims? [naar artikel]
Easy peasy. Na vijf minuten had Antwerp z’n schaapjes al op het droge tegen een lam KV Oostende. Mbokani had er dan al twee keer gescoord, hij... [naar artikel]
De feestdagen zijn dan wel voorbij, de winter is dat nog lang niet. Heb jij last van de donkere dagen, en voel je je vermoeid, lusteloos en prikkelbaar? Door gevarieerd en juist te eten, krik je je humeur én je energieniveau weer op. Zorgvuldig voor jou geselecteerd: drie easy peasy gerechten bomvol heerlijke ingrediënten die je vitaliteit een boost geven. [naar artikel]
Alle begin is moeilijk. Maar jezelf bekeren tot het veganisme? Die uitdaging is voor velen te zwaar, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Daarom... [naar artikel]
Chocolade-banaancake is sowieso al een hemelse zoetigheid. Maar bak hem eens met olie in plaats van boter. Zo krijg je een lichtere cake die niet... [naar artikel]
Easy peasy. Na vijf minuten had Antwerp z’n schaapjes al op het droge tegen een lam KV Oostende. Mbokani had er dan al twee keer gescoord, hij... [naar artikel]
Ben jij ook verzot op witte chocolade? Dan hebben wij voor jou goed nieuws. Snoepfabrikant Mars brengt een nieuwe variant op de markt van de populaire pinda-M&M’s. De snoepjes in de gele zak zullen voortaan met witte chocolade beschikbaar zijn. Vorig jaar waren de gewone M&M’s, zonder pindanoot vanbinnen, al tijdelijk beschikbaar met witte chocolade. […] Het bericht Binnenkort M&M’s met witte vulling te koop verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Heb je nog een flinke lading chocolade van de Sint liggen? In deze tricolore brownie verwerk je witte, melk- en donkere chocolade. Wat heb je [naar artikel]
Dat de Vlaming na het kerstdiner nog met veel plezier een gaatje vrijhoudt voor de traditionele kerststronk is duidelijk. Ook dit jaar blijkt het... [naar artikel]
Kabeljauw met witte wijnsaus en asperges: een gerecht dat op het menu van menig toprestaurant staat. En perfect voor een portie zelfverwennerij... [naar artikel]
Na witte, bruine en zwarte chocolade, voegt het bedrijf Barry Callebaut een nieuw kleurtje aan het palet toe: de roze variant. Om de roze [naar artikel]
Van hazelnotenmelk gemaakte cake tot een romige saus gebaseerd op havermelk. Je hebt allang geen koeien meer nodig voor het witte goedje. Melk maak je gewoon zelf. [naar artikel]
Je trekt graag naar exotische restaurants, maar om zelf buitenlands lekkers te maken voel je je niet bekwaam genoeg? Nonsens, iederéén kan exotisch koken, kijk maar naar dit easy-peasy Libanees recept. In drie gemakkelijke stappen tover je pittig lamsvlees met labneh op tafel, alsof je nooit iets anders gedaan hebt. [naar artikel]
Een supermarkt in Groot-Brittannië heeft een collectie paaseendjes uit de rekken gehaald. De paaspralines werden op social media als racistisch gezien. Supermarktketen Waitrose verkocht een drietal eendjes - witte, melk en donkere chocolade - onder diverse namen. Terwijl het witte chocolade-eendje "Fluffy" heette en de melkchocolade "Crispy", werd de donkere chocolade onder de tekst "lelijk" verkocht. [naar artikel]
Belgische chocolade en pralines zijn internationaal bijzonder gegeerd. Ook in het Witte Huis blijkbaar: Chocolatier Goossens is al sinds jaar en dag huisleverancier van Belgische pralines aan de Amerikaanse presidentswoning. Een relatie die startte met de Amerikaanse ambassadeur in België, zo verklaarde zaakvoerder Eric Goossens aan Business AM. Erik Goossens besprak zijn chocolade en exclusieve […] [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.