Gazet van Antwerpen

26/01/2020 - 09:57
"Beerschot heeft zaterdagavond een slechte zaak gedaan in de strijd om de tweede periodetitel. De Mannekes verloren met het kleinste verschil op Virton. In de 76ste minuut scoorde Virton het enige doelpunt van de partij, een doelpunt waar nog lang over zal gediscussieerd worden."

1. Controversieel doelpunt Virton: reglement geeft geen uitsluitsel, Beerschot dient wellicht geen klacht in (26/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot heeft zaterdagavond een slechte zaak gedaan in de strijd om de tweede periodetitel. De Mannekes verloren met het kleinste verschil op Virton. In de 76ste minuut scoorde Virton het enige doelpunt van de partij, een doelpunt waar nog lang over zal gediscussieerd worden. [naar artikel]

2. Borstvoedingsverbod in het zwembad? "Reglement is reglement, maar laat ons gezond verstand primeren" (29/04/2019 - VRT NWS)

Na de heisa over het borstvoedingsverbod voor een moeder in een zwembad in Leuven is de discussie over borstvoeding in de publieke ruimte alweer opgelaaid. Zowel professor Ann Eerdekens als kinderarts Jan Marchand pleiten in "De wereld vandaag" voor nuance over borstvoeding in een zwembad, maar ze verdedigen het recht op borstvoeding geven in de publieke ruimte met vuur. [naar artikel]

3. Richard (47) werkt zich 8 jaar uit de naad voor grootste Eiffeltoren in lucifers, maar ziet één cruciaal element over het hoofd: “Reglement is reglement” (07/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

Acht jaar lang werkte Richard Plaud zich uit de naad om ’s werelds hoogste Eiffeltoren te bouwen in lucifers. Met succes. Maar de feestvreugde was van korte duur, toen bleek dat de Fransman een cruciaal detail over het hoofd had gezien. [naar artikel]

4. Virton-Beerschot nietig verklaard: match wordt wellicht herspeeld door controversieel doelpunt (21/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

De wedstrijd tussen Virton en Beerschot zal wellicht herspeeld worden. De Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB heeft beslist de klacht van Beerschot ontvankelijk en gegrond te verklaren. Beerschot heeft dus toch haar gelijk gekregen na het controversiële doelpunt op vrije trap in Virton. [naar artikel]

5. Vandaag uitsluitsel over Beerschot: hoeveel abonnees krijgen toegang tot stadion? (11/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

In tegenstelling tot Antwerp en KV Mechelen weet Beerschot nog niet hoeveel supporters het de komende weken zal mogen ontvangen in het Olympisch Stadion. De club heeft enkele dagen geleden een dossier ingediend en hoopt dat de lokale en Vlaamse overheid dat zullen goedkeuren. Daar zou in de loop van vrijdag uitsluitsel over komen. [naar artikel]

6. Westerlo wint van Anderlecht dankzij controversieel doelpunt (25/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Een offensief onmachtig Anderlecht ging met de billen bloot in eigen huis tegen hekkensluiter Westerlo, het werd 2-1. Nota bene Anderlecht-huurling Michael Heylen kopte de 0-1 binnen. Hanni bezorgde Anderlecht even hoop maar Westerlo scoorde twee minuten later de 2-1 winning goal. [naar artikel]

7. VIDEO: Arsenal kan eindelijk nog eens winnen dankzij controversieel doelpunt (11/02/2017 - Sporza)

Na twee nederlagen heeft Arsenal toch weer gewonnen. Laagvlieger Hull City verkocht zijn huid duur. Twee handsballen bepaalden de wedstrijd. [naar artikel]

8. Controversieel doelpunt helpt Barcelona voorbij Malaga (21/10/2017 - Sporza)

Barcelona heeft zonder al te veel overschot van Malaga gewonnen. Barça kwam heel snel op voorsprong, Iniesta stelde in de tweede helft de zege veilig. [naar artikel]

9. Controversieel doelpunt Vanaken bezorgt Club volle buit in topper tegen Antwerp (02/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wie anders dan de Gouden Schoen? Hans Vanaken besliste vijf minuten voor tijd een matige topper - ’t was voor knokkers - met een subtiel lobje.... [naar artikel]

10. AA Gent start geen procedure na controversieel doelpunt: “Hoewel we ons sportief benadeeld voelen” (07/04/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent onderneemt dan toch geen verdere stappen na het controversiële doelpunt van Cercle Brugge in de competitiewedstrijd van afgelopen weekend (2-2). Dat hebben de Buffalo’s donderdag bevestigd. [naar artikel]