Het Vlaams Instituut Gezond Leven heeft een app en website gelanceerd met informatie over gezonde voeding. Door het grote aanbod voedingstips raken heel wat consumenten de weg kwijt. Met de site en de app "zekergezond.be" wil de Vlaamse overheid nu iedereen betrouwbare informatie over voeding geven. Op de site staan ook recepten die gezond, goedkoop en samengesteld zijn volgens de huidige voedingsdriehoek. [naar artikel]
Als alternatief voor de wildgroei aan voedingshypes, gezondheidsclaims en kookboeken lanceert het Vlaams Instituut Gezond Leven vandaag een app en... [naar artikel]
Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl. [naar artikel]
Dé trend als het op wonen aankomt is ongetwijfeld de uitgebreide innovaties om je huis slimmer te maken. Ook in de keuken doet technologie haar... [naar artikel]
Elektrisch koken heeft de toekomst aan z’n kant staan. Maar is het nu echt zoveel beter voor het milieu? En moet je al je pannen weggooien als je... [naar artikel]
Elektrisch koken heeft de toekomst aan z’n kant staan. Maar is het nu echt zoveel beter voor het milieu? En moet je al je pannen weggooien als je... [naar artikel]
De ene week waterzooi en kroakemandels, de andere week mezze of een Balkanbuffet. In restaurant Gent-Zuid op het Sint-Annaplein wisselen de Gentse en de zuiderse keuken elkaar af. Opvallend: in de potten roeren enkel vrouwelijke chefs. [naar artikel]
Geen uitgebreide sportzomer dit jaar voor Karl Vannieuwkerke (49) door de coronacrisis, en dus stort hij zich op een nieuwe hobby: het maken van... [naar artikel]
13:04 De biofarmaciegroep doet wat het hoort te doen: veel beloftevolle middelen ontwikkelen. Maar uitgerekend daarom zal de winst in 2020 de omzet niet volgen. [naar artikel]
Eten op tafel krijgen na een drukke werkdag is niet altijd een evidentie. “Vroeger schoof ik uit tijdsgebrek een kant-en-klare maaltijd in de oven, maar dat gebeurt vandaag niet meer”, vertelt Evi Hanssen (32). Hoe kies je de meest betaalbare gerechten, hoe krijg je ze op tijd klaar en hoe pak je die supermarktbezoeken aan? Samen met Els Lefever (41) en Jozefien Ryckx (35) deelt ze efficiënte tips om het weekmenu in orde te krijgen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.