18/12/2016 - 21:42
"Op de twaalfde speeldag in de hoogste basketklasse heeft leider Oostende Brussels de eerste thuisnederlaag van het seizoen toegediend. Brussels,"

1. Oostende dient Brussels eerste thuisnederlaag toe (18/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Op de twaalfde speeldag in de hoogste basketklasse heeft leider Oostende Brussels de eerste thuisnederlaag van het seizoen toegediend. Brussels, [naar artikel]

2. Charleroi dient Oostende tweede thuisnederlaag toe en doet weer helemaal mee (1-2) (24/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi heeft de strijd om play-off 1 weer nieuw leven ingeblazen. De Carolo's leken na een recente 0 op 9 quasi uitgeteld, maar kaapten [naar artikel]

3. Anderlecht dient KV Kortrijk eerste thuisnederlaag toe (04/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Na de bekeruitschakeling heeft ook Anderlecht zich herpakt met een zege in de competitie. Paars-wit had het nochtans niet onder de markt tegen KV Kortrijk maar doelman Boeckx hield de Brusselaars in de eerste helft recht door een strafschop te stoppen. Stanciu zette voor rust de bezoekers zelfs gevleid op voorsprong, de onvermijdelijke Teodorczyk maakte er al vroeg in de tweede helft 2-0 van. Anderlecht moest het laatste halfuur echter met tien man afwerken na een tweede gele kaart voor Stanciu. Topschutter Saadi scoorde nog de aansluitingstreffer maar Obradovic besliste de wedstrijd in de 83e minuut: 1-3. Door deze zege komt Anderlecht op een gedeelde derde plaats, waardoor het bovenin gezellig druk wordt met nu al vijf ploegen op drie punten en later vandaag kan Charleroi daar nog bijkomen. [naar artikel]

4. Celtic dient stadsrivaal Rangers in 'Old Firm' eerste thuisnederlaag toe en staat nu al 19 (!) punten los (31/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niet alleen in Engeland, ook in Schotland een topper vandaag. De altijd beladen stadsderby tussen Rangers FC en Celtic Glasgow om het jaar af te [naar artikel]

5. Leider Genk dient Anderlecht eerste thuisnederlaag toe, Pozuelo haalt trekker over (02/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk staat weer wat steviger aan de leiding. De ploeg van Philippe Clement haalde het vanavond op bezoek bij Anderlecht met het kleinste... [naar artikel]

6. VIDEO. Leider Genk dient Anderlecht eerste thuisnederlaag toe, Pozuelo haalt trekker over (02/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft de topper op het veld van Anderlecht gewonnen. Eén klasseflits van Alejandro Pozuelo besliste over winst en verlies. [naar artikel]

7. Geen nieuwe remontada voor Standard: KV Mechelen dient Rouches eerste thuisnederlaag van seizoen toe (10/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Frustratie regeerde bij Standard zondagavond. De Rouches leken dankzij twee late goals van Selim Amallah een 0-2-achterstand te boven te komen, maar de VAR keurde de gelijkmaker van de invaller in de 92ste minuut. De eerste thuisnederlaag van dit seizoen voor Standard, dat AA Gent naar de tweede plek ziet springen. [naar artikel]

8. KV Oostende lijdt verrassende eerste thuisnederlaag tegen Eupen (26/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Eupen heeft KV Oostende verrassend zijn eerste thuisnederlaag (1-3) van het seizoen toegediend: de Oostkantonners kwamen al in de eerste minuut van de wedstrijd op voorsprong, en deden dat kunstje meteen na rust nog eens over. Dimata scoorde nog de aansluitingstreffer, maar uitblinker Onyekuru besliste de wedstrijd in de extra tijd. Bekijk de samenvatting hier vanaf 23u. [naar artikel]

9. Euromillions Basket League – Oostende lijdt eerste thuisnederlaag (31/03/2018 - Metro)

Willebroek heeft zaterdag voor een stunt gezorgd in de Euromillions Basket League. Het won met 81-86 bij landskampioen Oostende. De koploper leed zijn eerste thuisnederlaag dit seizoen. Oostende keek na tien minuten al tegen een 21-27 achterstand aan. De kustploeg reageerde in het tweede kwart, maar bij de rust leidden de bezoekers nog steeds: 48-52. […] Het bericht Euromillions Basket League – Oostende lijdt eerste thuisnederlaag verscheen eerst op Metro. [naar artikel]