Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Koning koopt tijd, na weekend waarin PS en CD&V heftig botsen: Rousseau en De Croo meest logische namen

17/02/2020 - 10:01
"De koning begint vandaag met z’n raadplegingen. Voorlopig zijn we zelfs ver van een aanstelling van een opdrachthouder. Heel het weekend wisselden PS en CD&V vijandigheden uit. In het nieuws: Vanmiddag begint de koning met het zien van de partijvoorzitters. Onder meer Meyrem Almaci van Groen, Bart De Wever van N-VA en Maxime Prévot van […] The post Koning koopt tijd, na weekend waarin PS en CD&V heftig botsen: Rousseau en De Croo meest logische namen appeared first on Business AM."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Koning koopt tijd, na weekend waarin PS en CD&V heftig botsen: Rousseau en De Croo meest logische namen (17/02/2020 - Express)

De koning begint vandaag met z’n raadplegingen. Voorlopig zijn we zelfs ver van een aanstelling van een opdrachthouder. Heel het weekend wisselden PS en CD&V vijandigheden uit. In het nieuws: Vanmiddag begint de koning met het zien van de partijvoorzitters. Onder meer Meyrem Almaci van Groen, Bart De Wever van N-VA en Maxime Prévot van […] The post Koning koopt tijd, na weekend waarin PS en CD&V heftig botsen: Rousseau en De Croo meest logische namen appeared first on Business AM. [naar artikel]


2. Evi ruimt op: “Brieven waarin het wordt aangevraagd met hartjes, brieven waarin het wordt uitgemaakt, kort en krachtig” (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Wat houdt ons bezig? Evi Hanssen, 43, mama van twee jongens en het lief van Kurt, heeft er een zesde zintuig voor. Wat ze zelf voelt, deelt ze hier graag. [naar artikel]


3. Pommelien Thijs over clip "Ongewoon" waarin ze meisje kust: "Iets zien waarin je jezelf herkent, stelt je gerust"  (28/04/2022 - VRT NWS)

"Dat er mensen zijn die het tonen stelt je gerust en zorgt ervoor dat je je normaal voelt." Dat heeft Pommelien Thijs bij "Generation M" op MNM gezegd over de videoclip van haar nieuwe single "Ongewoon". Daarin kust Pommelien Thijs een meisje op wie ze verliefd is. Het is de eerste keer dat de zangeres deelt dat ze zowel op jongens als op meisjes valt. Ook zij ging zelf op zoek naar rolmodellen in haar proces om te aanvaarden dat ze biseksueel is. [naar artikel]


4. ‘Jeanne Dielman’: zelden is er een film gemaakt waarin zó weinig wordt gezegd en waarin tegelijk zóveel wordt verteld (11/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


5. Waarin Denis Diderot verschilt van Voltaire en Rousseau: 'Hij zou gruwen van onze leiders' (28/04/2019 - Knack)

Met twee nieuwe biografieën kan de auteur van de Encyclopédie op hernieuwde belangstelling rekenen. Wat maakt Denis Diderot (1713-1784) zo actueel? [naar artikel]


6. Wat Conner Rousseau en Bart De Wever met elkaar gemeen hebben (en waarin ze van elkaar verschillen) (20/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. De brief op het partijbureau, een onverwachte medestander en de blijvende twijfel: de nacht waarin Vooruit hoopte dat Conner Rousseau zou terugkeren (31/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Na koning Charles en koningin Camilla: koning Filip nu ook te gast bij Jordaanse koning (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Twee weken na het koninklijk huwelijk in Jordanië is koning Filip (63) opnieuw in dat land in het Midden-Oosten. Hij werd dinsdagavond ontvangen door koning Abdoellah (61) en is er ook blijven logeren. Vorige week was hij nog te gast bij de Britse koning Charles (74) en koningin Camilla (75). [naar artikel]


9. ▶ Rousseau is Vooruit, Vooruit is Rousseau: ‘Hij is de grote sterkte én de grote zwakte van de partij’ (22/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ONZE OPINIE: “Met of zonder Rousseau in het politieke spel: het gaat over hem” OF: “Het is democratisch indien Rousseau zijn lot in handen van de kiezer legt” (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Of Conner Rousseau terugkeert naar de politiek, weten we vandaag. Als hij terugkeert, legt hij zijn lot in handen van de kiezer en dat is erg democratisch”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Maar of hij nu weg is of niet? Conner Rousseau blijft rondwaren in het politieke debat.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!