VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
De winter is in het land en dat voel je in het weekmenu van onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Sandra maakt een hartverwarmend stoofpotje en speculaaskoekjes om je vingers bij af te likken, Piet schotelt cannelloni en rodekoolsalade met rolmops voor, terwijl Jelle Beeckman je laat wegdromen van zonniger oorden met Thaise noedels. Smakelijk! [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij supersappige spiering met... [naar artikel]
CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes. Deze week: goede winterkost op het bord in Antwerpen [naar artikel]
Jeroen Meus ruilt België even in voor andere oorden. De populaire tv-kok trekt naar Oostenrijk voor ‘Dagelijkse winterkost’, de winterse variant... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Dat hoe we ons voelen impact heeft op wat we willen eten, weten we al langer dan vandaag. Maar ook het weer blijkt ons eetgedrag te beïnvloeden. Zo bevestigen verschillende supermarkten aan onze redactie dat ze de verkoop van zomerse producten zoals brochettes voor op de barbecue zien dalen. De winterkost stijgt daarentegen opvallend: hoe komt dat? En hoe pakken winkels dat aan? Vier supermarkten leggen uit. [naar artikel]
Dat hoe we ons voelen impact heeft op wat we willen eten, weten we al langer dan vandaag. Maar ook het weer blijkt ons eetgedrag te beïnvloeden. Zo bevestigen verschillende supermarkten aan onze redactie dat ze de verkoop van zomerse producten zoals brochettes voor op de barbecue zien dalen. De winterkost stijgt daarentegen opvallend: hoe komt dat? En hoe pakken winkels dat aan? Vijf supermarkten leggen uit. [naar artikel]
Nog rijst over? Maak er een lekkere gebakken rijst van, ideaal om de plakkerige overschotjes te verwerken en weer smakelijk te maken. Bij de brochette komt nog een fris zelfgemaakt sausje van platte kaas en kruiden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.