21/02/2020 - 00:04
"Philippe Clement was een tevreden trainer na de heenmatch in de zestiende finales van de Europa League. “Maar om tegen Manchester United te winnen,..."

1. Clement analyseert tegengoal, vond dat Club penalty moest krijgen en legt uit waarom Vormer niet startte (21/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Philippe Clement was een tevreden trainer na de heenmatch in de zestiende finales van de Europa League. “Maar om tegen Manchester United te winnen,... [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. Geen penalty voor Antwerp, wel tegengoal in blessuretijd na potje knokvoetbal tegen Anderlecht (17/02/2019 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft dankzij een goal in blessuretijd gewonnen op het veld van Antwerp. Yannick Bolasie kopte het winnende doelpunt binnen op assist van Yari Verschaeren. De match kende een zeer bewogen slotfase, waarin de videoref ook een aan Antwerp toegekende penalty ongedaan had gemaakt én Anderlecht-doelman Didillon zijn team rechthield. Anderlecht komt alleen op de zesde plaats, Antwerp wordt door Standard van de derde plaats verdrongen. [naar artikel]

5. LIVE. Club slikt tegengoal nadat Mata op grond ligt, Vanaken had penalty omgezet na fout op Dennis (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

6. Het Brugse glas is halfvol, ondanks late tegengoal en niet-gefloten penalty: “We mogen dromen van de finale” (08/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Je geeft niets weg, komt amper onder druk maar trekt toch met dichtgeknepen billen naar het Dudenpark: met 2-1 tegen Union staat Club Brugge nog lang niet op de Heizel. Ronny Deila benadrukte evenwel het positieve: “We staan één doelpunt voor.” [naar artikel]

7. Scherpe Jan Mulder analyseert: “Ik begrijp nu dat Clement nog pijnpunten ziet” (06/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Jan Mulder vond Club Brugge te slordig voetballen tegen Dinamo Kiev. “Ik begrijp nu welke pijnpunten Clement ziet. Het is te slordig”, vertelt de... [naar artikel]

8. Clement looft ervaring van Club: "Vormer doet geen poging om naar doel te gaan, wél om penalty te krijgen" (02/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Philippe Clement was groots in de nederlaag. De beslissing van de videoref om tussen te komen vond hij correct, al loofde hij ook wel de ervaring... [naar artikel]

9. Clement vond dat Club penalty moest krijgen en legt uit waarom Vormer niet aan de aftrap stond (21/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE RWDM-AA GENT. Nardi zet foutje bij tegengoal al een beetje recht met voetveeg, krijgen we een winnaar in Molenbeek? (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent gaat vanavond op bezoek bij RWDM. Met een zege in Molenbeek worden Vanhaezebrouck en co opnieuw alleen leider. Volg de match in onderstaande liveblog. [naar artikel]