07/04/2018 - 00:01
"Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref..."

1. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

2. Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige penalty (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. Leuven komt naast Charleroi na denkbeeldige strafschop: Opoku duikt en mag dan scoren (29/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi neemt het op de openingsspeeldag in de Jupiler Pro League op tegen OH Leuven. Er is geen publiek toegelaten in het Stade du Pays, ingevolge de ongeregeldheden en de tennisballen vanuit de tribunes vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. Verzorgen beide ploegen meteen het spektakel? Volg het hier! [naar artikel]

4. Poetin: "Stop met het verzinnen van denkbeeldige dreigingen uit Rusland" (30/05/2017 - De Morgen)

Westerse landen moeten stoppen met "denkbeeldige bedreigingen uit Rusland te verzinnen". Dat heeft Russisch president Vladimir Poetin tijdens zijn bezoek aan Frankrijk gezegd aan de krant Le Figaro. [naar artikel]

5. OHL dient klacht in tegen ref na twee "denkbeeldige" strafschoppen (18/04/2018 - Sporza)

OHL verloor gisteren op het veld van KV Kortrijk met 2-1. De thuisploeg kreeg van scheidsrechter Van Driessche twee erg lichte penalty's. OHL voelt zich benadeeld in POII. [naar artikel]

6. En of Hazard goed in zijn vel zit! Eden amuseert zich kostelijk als denkbeeldige piloot van de Duivelse vlucht morgen naar RUsland (12/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Morgen is het -eindelijk- zover. Dan vliegen Onze Jongens naar Rusland. Wanneer de Rode Duivels plaats zullen nemen in hun gepersonaliseerde... [naar artikel]

7. Scoren en een denkbeeldige ‘Ad Fundum’ doen: Diagne viert de 4-0 op aparte wijze (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Elf minuten voor tijd mocht Mbaye Diagne het veld in voor Ruud Vormer en die invalbeurt luisterde hij op met een vierde Brugse goal in de... [naar artikel]

8. Aan tafel met Marc Degryse en... een denkbeeldige Kompany: "Vincent, kun jij je echt álles permitteren?" (03/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

RSC Anderlecht vaart recht op play-off 2 af. Maar Vincent Kompany is niet uit evenwicht te brengen – zei hij niet recent: “Er zijn boten die zó... [naar artikel]

9. Denkbeeldige wandeling met Wim Helsen: “Mensen zijn blij dat ze iets kunnen zien” (03/08/2020 - VRT NWS)

Wim Helsen neemt met zijn voorstelling mensen mee op een denkbeeldige wandeling door de stad. De wandeling maakt deelt uit van de “'Zomer in O”: optredens in Oostende, op verschillende locaties in open lucht. Op die plekken zou normaal nu "Theater aan Zee" plaatsvinden, mochten we leven in een wereld zonder coronavirus. [naar artikel]

10. SPORTJAAR 2020. Doorbraak van Daan Heymans en denkbeeldige Gouden Schoen (06/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Geen nieuw jaar zonder een terugblik op het vorige, dat helemaal overhoop werd gegooid door corona. Geen Spelen, geen EK voetbal en de evenementen die wel mochten plaatsvinden, waren doorgaans zonder toeschouwers. Een vreemd sportjaar, maar toch vonden de sportmedewerkers, eindredacteurs en columnisten van Gazet van Antwerpen elk een hoogte- en dieptepunt die hen zijn bijgebleven. 20 stemmen over 2020. Vandaag is het de beurt aan columnist Dave Peters. [naar artikel]