27/02/2020 - 09:24
"Een spannendere ontknoping kan haast niet. In de blessuretijd kopte doelman Nahuel Guzmán het Mexicaanse Tigres UANL naar de kwartfinales van de..."

1. Wat een ontlading: keeper kopt in slotseconden raak en schenkt Tigres verlengd verblijf in Amerikaanse Champions League (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een spannendere ontknoping kan haast niet. In de blessuretijd kopte doelman Nahuel Guzmán het Mexicaanse Tigres UANL naar de kwartfinales van de... [naar artikel]

2. Football Talk. Keeper kopt in slotseconden raak en schenkt Tigres verlengd verblijf in Amerikaanse Champions League (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. VIDEO: Immense ontlading bij KV Kortrijk na goal in ultieme slotseconden (27/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ontlading bij KV Kortrijk vanavond in minuut 92. Perbet kroonde zich uiteindelijk tot matchwinnaar. Nochtans klommen tien Rouches iets... [naar artikel]

4. Champions League – Tottenham houdt Ajax met doelpunt in slotseconden uit finale (08/05/2019 - Metro)

Tottenham heeft zich woensdagavond gekwalificeerd voor de finale van de Champions League. De Spurs wonnen dankzij een doelpunt diep in blessuretijd met 2-3 van Ajax. Daarmee haalden ze de 0-1 nederlaag uit de heenmatch op. Ajax kwam in eigen stadion al na vijf minuten op voorsprong. Aanvoerder Matthijs De Ligt kopte raak. Tien minuten voor […] Het bericht Champions League – Tottenham houdt Ajax met doelpunt in slotseconden uit finale verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. CHAMPIONS LEAGUE. Atalanta en Castagne buigen in slotseconden het hoofd voor Shakhtar Donetsk (01/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Atalanta is er donderdagavond in Milaan niet in geslaagd zijn eerste Champions League-punt te veroveren. De Italiaanse ploeg van Rode Duivel Timothy Castagne verspeelde op de tweede speeldag in groep C een gelijkspel tegen Shakhtar Donetsk door een doelpunt diep in de blessuretijd. Atalanta verloor met 1-2. [naar artikel]

6. CHAMPIONS LEAGUE. Real Sociedad heeft weinig moeite met Salzburg, Union Berlin gaat in slotseconden nog onderuit (03/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Ze hebben er twintig jaar op moeten wachten, maar Real Sociedad heeft nog eens kunnen winnen in de Champions League. Op bezoek bij Red Bull Salzburg had het aan doelpunten van Oyarzabal en Mendez genoeg om de drie punten mee naar Spanje te nemen. In Groep C liet Union Berlin het dan weer na om de zege te pakken. Het Portugese Braga maakte een dubbele achterstand ongedaan en scoorde diep in de extra tijd nog het winnende doelpunt. [naar artikel]

7. Toby toch... Antwerp verliest in Champions League ondanks 2-0-voorsprong, Alderweireld mist penalty in slotseconden (04/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Na de perfecte eerste helft – met twee goals en een geweldige Vermeeren – gaf Antwerp na rust toch nog alles uit handen. 2-0 werd 2-2 en zelfs nog 2-3 voor Shakhtar na een blunder van Butez. Alderweireld kreeg in de slotseconden nog dé kans op de gelijkmaker, maar miste vanaf de stip. Zo wordt het natuurlijk moeilijk om derde te worden. [naar artikel]

8. VIDEO. Ai ai Kevin Durant… Amerikaanse topbasketballer gaat in slotseconden zwaar in de fout en kost Suns de zege tegen wonderkind Wembanyama (01/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Neen, Kevin Durant zal niet zo goed geslapen hebben na de NBA-wedstrijd van dinsdagnacht tussen de Phoenix Suns en de San Antonio Spurs. De Amerikaanse topbasketballer ging in de slotseconden van de wedstrijd bij een voorsprong van één punt zwaar in de fout, wat de Suns uiteindelijk de zege kostte. [naar artikel]

9. Contract Ibrahimovic automatisch verlengd, maar Zweed heeft nog niet beslist over verlengd verblijf (13/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zlatan Ibrahimovic schuift een beslissing over zijn toekomst voor zich uit. De Zweedse spits heeft bij Manchester United al voldaan aan de eisen [naar artikel]

10. Overgangsmaatregel maximumfactuur patiënten wordt met jaar verlengd Overgangsmaatregel maximumfactuur patiënten wordt met jaar verlengd (21/11/2019 - Metro)

Er is een tijdelijke oplossing in de maak om te voorkomen dat duizenden kwetsbare patiënten vanaf januari meer zullen moeten betalen. De maximumfactuur zou vanaf 2020 niet langer gelden voor de gezondheidsdomeinen die werden overgeheveld naar de deelstaten, omdat een overgangsregeling dan afloopt. Federaal minister Maggie De Block (Open Vld) zei vandaag in de Kamer […] Het bericht Overgangsmaatregel maximumfactuur patiënten wordt met jaar verlengd Overgangsmaatregel maximumfactuur patiënten wordt met jaar verlengd verscheen eerst op Metro. [naar artikel]