08/03/2020 - 23:00
"Juventus heeft een uitstekende zaak gedaan in de Italiaanse titelstrijd. De Oude Dame versloeg titelconcurrent Inter met 2-0 en is zo opnieuw leider. Ramsey en Dybala scoorden voor Juventus, terwijl Romelu Lukaku bij Inter in de slotfase werd gewisseld."

1. Juventus klopt Internazionale en is weer leider, onzichtbare Romelu Lukaku gewisseld (08/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft een uitstekende zaak gedaan in de Italiaanse titelstrijd. De Oude Dame versloeg titelconcurrent Inter met 2-0 en is zo opnieuw leider. Ramsey en Dybala scoorden voor Juventus, terwijl Romelu Lukaku bij Inter in de slotfase werd gewisseld. [naar artikel]

2. Romelu Lukaku bijt in het zand bij zijn ex-ploeg en leider Internazionale (10/02/2024 - Sporza)

AS Roma heeft zijn meerdere moeten erkennen in Internazionale. De ex-ploeg van Romelu Lukaku won een doelpuntrijke competitiematch in de hoofdstad. [naar artikel]

3. Romelu Lukaku bijt in het zand tegen zijn ex-ploeg en leider Internazionale (10/02/2024 - Sporza)

4. AS Roma rekent makkelijk af met Frosinone, onzichtbare Romelu Lukaku bij de rust gewisseld (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Geen tiende treffer voor Romelu Lukaku, wel een nieuwe overwinning onder nieuwe coach Daniele De Rossi. AS Roma heeft zijn job gedaan op bezoek bij Frosinone. Het won met 0-3 van de laagvlieger. Lukaku werd al bij de rust gewisseld. [naar artikel]

5. AC Milan stunt tegen Juventus met drie goals in vijf minuten (maar Saelemaekers was net gewisseld) (07/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft de titel nog niet binnen. Na het verlies van Lazio eerder op de avond leek de Oude Dame zijn bedje gespreid te hebben, maar op bezoek bij Milan gaf het een 0-2-voorsprong op dramatische wijze uit handen. De Milanezen scoorden liefst drie keer op vijf minuten tijd en deden er in het slot zelfs nog eentje bij. Alexis Saelemaekers begon in de basis bij Milan, maar was net gewisseld toen de Grote Ommekeer begon. [naar artikel]

6. LIVE INTER-JUVENTUS. Lukaku na bleke partij gewisseld: kan Inter in slotfase zonder ‘Big Rom’ nog iets forceren? (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De hoofdvogel is wellicht weg voor Inter, maar thuis tegen Juventus verdedigt het wel z’n tweede plaats. Romelu Lukaku staat in de basis, maar hij en z'n ploegmaats kwamen wel op achterstand na een doelpunt van Kostic. Volg de match hier LIVE! [naar artikel]

7. Inter verliest tweede plek na nieuwe nederlaag tegen Juventus, Romelu Lukaku gewisseld na flauwe match (19/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Inter heeft op de 27ste speeldag van de Serie A zijn derde nederlaag in vier competitiewedstrijden geleden. Tegen Juventus werd het in het eigen San Siro 0-1. Romelu Lukaku stond bij de thuisploeg aan de aftrap, maar kon nooit echt voor doelgevaar zorgen. [naar artikel]

8. Geen winnaar in teleurstellende topper tussen Atalanta en Juventus: De Ketelaere tien minuten voor tijd gewisseld (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een teleurstellende topper in de Serie A tussen Atalanta en Juventus eindigde op 0-0. Charles De Ketelaere zat na de rust wel iets beter in de wedstrijd, maar echt dreigen kon hij niet. [naar artikel]

9. 18-jarige Belg Joseph Nonge eist negatieve hoofdrol op bij Juventus: middenvelder valt in, veroorzaakt penalty en wordt weer gewisseld (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een absolute horroravond voor Joseph Nonge. De 18-jarige Belg van Juventus mocht voor de vierde keer invallen voor de club uit Turijn, maar zijn invalbeurt was van korte duur - welgeteld 14 minuten. In die tijd had Nonge een strafschop veroorzaakt, waaruit Napoli de beslissende 2-1 scoorde. Coach Massimiliano Allegri haalde onze landgenoot opnieuw naar de kant. [naar artikel]

10. 18-jarige Belg Joseph Nonge eist negatieve hoofdrol op bij Juventus: middenvelder valt in tegen Napoli, geeft penalty weg en wordt weer gewisseld (04/03/2024 - Het Laatste Nieuws)