19/03/2023 - 22:34
"De hoofdvogel is wellicht weg voor Inter, maar thuis tegen Juventus verdedigt het wel z’n tweede plaats. Romelu Lukaku staat in de basis, maar hij en z'n ploegmaats kwamen wel op achterstand na een doelpunt van Kostic. Volg de match hier LIVE!"

1. LIVE INTER-JUVENTUS. Lukaku na bleke partij gewisseld: kan Inter in slotfase zonder ‘Big Rom’ nog iets forceren? (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De hoofdvogel is wellicht weg voor Inter, maar thuis tegen Juventus verdedigt het wel z’n tweede plaats. Romelu Lukaku staat in de basis, maar hij en z'n ploegmaats kwamen wel op achterstand na een doelpunt van Kostic. Volg de match hier LIVE! [naar artikel]

2. LIVE. Kan Gent in slotfase gelijkmaker forceren tegen Zulte Waregem? (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Gent - Zulte Waregem • Aftrap: 20u30 • Beide ploegen op zoek naar eerste overwinning • Ref: Christof Dierick [naar artikel]

3. LIVE. Kan Standard in de slotfase nog iets forceren bij Moeskroen? (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Le Cannonier • Speeldag 30 • Aftrap: 13u30 [naar artikel]

4. Dortmund-youngsters forceren ommekeer tegen Freiburg in slotfase, Thomas Meunier bij rust vervangen (12/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund heeft in de opener van de tweede speeldag van de Bundesliga op bezoek bij Freiburg in de slotfase nog een ommekeer geforceerd. Een 1-0 achterstand werd vrijdagavond omgezet in 1-3 winst. [naar artikel]

5. Inter wint zuinig tegen Udinese, Lukaku scoort niet en wordt na 65 minuten gewisseld (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Negen op negen voor Inter in de Serie A. De Nerazzurri haalden het op eigen veld met 1-0 van Udinese, Stefano Sensi scoorde. Romelu Lukaku begon... [naar artikel]

6. Juventus klopt Internazionale en is weer leider, onzichtbare Romelu Lukaku gewisseld (08/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft een uitstekende zaak gedaan in de Italiaanse titelstrijd. De Oude Dame versloeg titelconcurrent Inter met 2-0 en is zo opnieuw leider. Ramsey en Dybala scoorden voor Juventus, terwijl Romelu Lukaku bij Inter in de slotfase werd gewisseld. [naar artikel]

7. Lazio lijdt pijnlijke thuisnederlaag en geeft Juve de kans om uit te lopen, Lukaku gewisseld aan de rust (11/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Juventus staat weer een stap dichter bij een verlenging van zijn landstitel. Eerste achtervolger Lazio verloor zaterdag op de 32e speeldag in de... [naar artikel]

8. LIVE. Verlengingen! Scorende Lukaku gewisseld in finale WK voor clubs (12/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Finale WK voor clubs • Chelsea versus Palmeiras • Mohammed Bin Zayed Stadium • Aftrap: 17.30 uur [naar artikel]

9. Domper voor Rode Duivels tegen Nederland: Romelu Lukaku halfweg eerste helft al geblesseerd gewisseld (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels zijn halfweg de eerste helft tegen Nederland Romelu Lukaku kwijtgespeeld. De Belgische aanvaller was vooraf onzeker maar mocht toch starten voor de opener van de Nations League. Na 21 minuten botste de spits van Chelsea tegen Nathan Aké en greep naar de enkel. Lukaku probeerde wel verder te spelen, maar liet zich enkele minuten later toch vervangen. Leandro Trossard kwam in zijn plek. [naar artikel]

10. Romelu Lukaku wordt na 69 minuten gewisseld en lijdt eerste nederlaag met Inter (26/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Inter Milaan, met Romelu Lukaku voor de derde keer aan de aftrap, is er niet in geslaagd een derde competitiezege op rij te pakken. Lazio won in eigen huis met 3-1. Lukaku werd na 69 minuten gewisseld voor Dzeko. [naar artikel]