Niet alleen Sergio Herman (49) mag de hobbykoks beoordelen in het nieuwe VTM-programma Mijn keuken mijn restaurant. Hij krijgt topchef Marcelo Ballardin (39) naast zich, van de Gentse sterrenzaak OAK. “Elke dag als ik wakker word, wil ik beter doen dan de dag ervoor.” [naar artikel]
In 2008 was er Mijn Restaurant, in 2014 ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ en nu wordt ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ uit de oven gehaald op VTM. Sergio Herman is opnieuw aan boord als jurylid, met nieuwkomer Marcelo Ballardin naast zich. “Ik werkte ooit voor hem in Pure C”, zegt de chef-kok van het Gentse sterrenrestaurant Oak. [naar artikel]
Marcelo Ballardin is chef van de Gentse sterrenzaak Oak en van Door 73. Hij won dit jaar Snackmasters en nam deel aan De Slimste Mens Ter Wereld. Hoe kijkt hij terug op 2021? [naar artikel]
Met zijn vlijmscherpe commentaren zorgt Marcelo Ballardin (38) voor de perfecte kruiding in Mijn Keuken Mijn Restaurant. In NINA vertelt de topchef... [naar artikel]
In ‘Marble Mania’ staan de zenuwen strak gespannen. Marcelo Ballardin doet het ‘te goed’ waardoor zijn knikker telkens terug in het spel komt. Kürt Rogiers probeert hem te kalmeren, maar vervolgens daagt Marcelo de presentator uit om het zelf eens te proberen... [naar artikel]
Vanavond is de eerste aflevering van ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ te zien op VTM. Tien duo’s proberen om mekaar en twee sterrenchefs te verleiden met hun kookkunsten. Sergio Herman (van o.a Pure C** en AIRrepublic*) en Marcelo Ballardin (van Oak* en DOOR73 in Gent) zullen de kandidaten beoordelen. De kandidaten krijgen zowel jullie als tien […] Het bericht Sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin juryeren nieuw kookprogramma verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Het lijkt de makkelijkste opdracht in 'Snackmasters', maar sterrenchefs Marcelo Ballardin (39) en Roger Van Damme (49) bijten hun tanden stuk op de... [naar artikel]
Het lijkt de makkelijkste opdracht in 'Snackmasters', maar sterrenchefs Marcelo Ballardin (39) en Roger Van Damme (49) bijten hun tanden stuk op de... [naar artikel]
Staat hij niet achter de kookpotten van zijn restaurant Oak in Gent, dan schrijft hij aan zijn boek dat in oktober uitkomt. De keuken van hun loft is eerder het domein van zijn partner Dominik. “De koelkast uitmesten? Dat laat ik aan Dominik over”, zegt topchef Marcelo Ballardin. [naar artikel]
Elke week verklappen topchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Marcelo Ballardin van restaurant Oak (*). [naar artikel]
Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Oak’ van Marcelo Ballardin te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Oak’ van Marcelo Ballardin + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
In de vierde aflevering van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ brachten de duo’s en chefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin een bezoekje bij... [naar artikel]
“Noem het gerust een vroege midlifecrisis.” De één koopt dan een Harley-Davidson, de andere wil gitarist worden. Dat laatste had Marcelo Ballardin... [naar artikel]
‘Holland Boven’ in de zeventiende aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Straffe kandidate Merol en nieuwkomer Arjen Lubach draaiden simpelweg en genadeloos de Braziliaanse Vlaming en topchef Marcelo Ballardin tot fijn gehakt. Ballardin, die een avond eerder nog glorieerde, ging er zonder meer kansloos uit. [naar artikel]
Vijf nieuwe duo’s tonen hun culinair talent aan Sergio Herman en Marcelo Ballardin. Donderdag openden Ayse en Lorenzo de debatten in Mijn Keuken Mijn Restaurant. Ook twee Antwerpse duo’s gooien zich in de strijd, Charlotte en Kim, en Simon en Sebastian. Een kennismaking. [naar artikel]
In ‘Mijn keuken mijn restaurant’ is het doek is onherroepelijk gevallen voor Stijn en Glen. Het duo uit Gent moet als eerste de wedstrijd verlaten, nadat ze het minst aantal punten kregen van sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin en de andere duo’s. [naar artikel]
Topchef Marcelo Ballardin (39) mag zich vanaf nu ook snackmaster noemen. In de finale van de kookwedstrijd wist de Gents-Braziliaanse topchef van restaurant OAK het best een Leo-wafeltje te imiteren en zo hield hij de Antwerpse groentechef Seppe Nobels (39) af. [naar artikel]
Bij welke vernieuwende chefs wil chef Marcelo Ballardin (42) van restaurant Oak (*) vandaag zelf graag gaan eten? Wat zijn de favoriete producten van de chef? En als je hele dagen achter een fornuis staat, kook je thuis dan soms nog? Wekelijks gaan we op zoek naar de foodie achter de chef. Dee week schotelen we Marcelo onze ‘10 vragen aan een sterrenchef’ voor. “Ik dacht dat ik nooit een goede chef zou worden.” [naar artikel]
Topchef Marcelo Ballardin (39) mag zich vanaf nu ook snackmaster noemen. In de finale van de kookwedstrijd wist de Gents-Braziliaanse topchef van restaurant OAK het best een Leo-wafeltje te imiteren en zo hield hij de Antwerpse groentechef Seppe Nobels (39) af. [naar artikel]
Na een spannende strijd mag Marcelo Ballardin (39) zich de eerste finalist van het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ noemen. De sterrenchef kon het best de Lotus frangipane nabootsen en won de uitdaging nipt van Loïc Van Impe (28). [naar artikel]
Sterrenchef Marcelo Ballardin van restaurant OAK in Gent wou in deze coronacrisis zijn steentje bijdragen. Daarom ontwikkelde hij een speciaal feestmenu waardoor ook mensen die na een coronabesmetting lijden aan smaak-en reuksverlies kunnen genieten van de eindejaarsdagen. [naar artikel]
Loïc Van Impe neemt het vanavond op tegen Marcelo Ballardin in de eerste halve finale van ‘Snackmasters’. Doel: een perfecte kopie maken van de Lotus frangipane, het gebakje met abrikozenconfituur. En dat blijkt niet erg in de smaak te vallen bij Marcelo. Loïc is gelukkig iets enthousiaster. “Dat is echt kei lekker”, klinkt het onder meer. Waar Loïc Van Impe nog blij mee is, is zijn tegenstander. In een preview voor de aflevering liet de tv-kok weten dat hij het heel goed kan vinden met Marcelo Ballardin. “Dat is echt een topkerel. Maar wel heel gedreven.” [naar artikel]
Waarom iemand voor een leven als chef-kok kiest? Wie doorvraagt, komt bijna altijd uit bij een kooklustige moeder, groot- of schoonmoeder. In deze reeks brengen wij de chef en zijn inspiratiebron samen. Deze week: chefkok Marcelo Ballardin, die nu al uitkijkt naar het stoofvlees dat zijn schoonmoeder binnenkort met Kerstmis klaarmaakt. [naar artikel]
Maak kennis met Jasmina en Deborah Dekrem. De 30-jarige tweeling uit Wondelgem zit vanaf maart in Mijn keuken, mijn restaurant, de opvolger van Mijn restaurant met Sergio Herman en Gentenaar Marcelo Ballardin. “Koken is ons met de paplepel meegegeven”, zegt Deborah. “Het moment samen aan tafel was heilig bij ons thuis.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.