Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Na de berenjacht: culinaire zoektocht naar de favoriete recepten van je buren

31/03/2020 - 08:31
"In navolging van de populaire berenjacht lanceert de Brusselse organisatie Curieus een nieuw concept: de receptendialoog. Samen met je wijkgenoten kan je op zoek naar elkaars lievelingsgerechten om op die manier elkaar te inspireren in de keuken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Na de berenjacht: culinaire zoektocht naar de favoriete recepten van je buren (31/03/2020 - VRT NWS)

In navolging van de populaire berenjacht lanceert de Brusselse organisatie Curieus een nieuw concept: de receptendialoog. Samen met je wijkgenoten kan je op zoek naar elkaars lievelingsgerechten om op die manier elkaar te inspireren in de keuken. [naar artikel]


2. Culinaire superster Yotam Ottolenghi op tournee in ons land: "Laat mijn recepten maar voor mij spreken" (11/02/2019 - VRT NWS)

Vanmorgen arriveerde Yotam Ottolenghi, bekend van kookboeken als "Plenty", "Jeruzalem" en "Simpel", in Brussel. Na signeersessies, een kookdemonstratie en interviews in Brussel, Antwerpen en Gent rijdt hij straks alweer door naar Amsterdam. Een dag uit het leven van een culinair fenomeen. [naar artikel]


3. 3 exclusieve recepten van Piet Huysentruyt uit nieuwe culinaire biografie: “De moambe is een eerbetoon aan mijn vader, de rijstpap aan mijn moeder” (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

HLN-chef Piet Huysentruyt wordt 60 dit jaar: dat viert hij met een nieuw seizoen van 'SOS Piet’ op VTM én met maar liefst twee nieuwe boeken. In ‘Ongezouten’ en ‘Gepeperd’ geeft hij een exclusieve inkijk in zijn leven als chef en deelt hij zijn grote verzameling aan recepten. “Ik voelde mij vaak een vernieuwer die geen erkenning meer kreeg”, vertelt hij aan HLN Eten. We spraken hem over zijn culinaire biografie en delen drie recepten uit zijn boek. [naar artikel]


4. 3 recepten uit het nieuwe kookboek van culinaire wereldster Julius Roberts (26/09/2023 - De Tijd)

09:00 Chef, boer en Instagramfenomeen Julius Roberts bracht zopas zijn kookboek ‘The Farm Table’ uit. Bij wijze van voorproefje krijg je alvast drie toprecepten om uit te proberen. [naar artikel]


5. Culinaire boekenwurm? Deze foodies onthullen je hoe je favoriete literatuur voor inspiratie in de keuken kan zorgen (01/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Altijd honger maar niet altijd inspiratie? Foodie Files to the rescue. Elke maand deelt een bekende food blogger zijn keukengeheimen en elke week... [naar artikel]


6. “Hier heb ik de lekkerste steak ooit gegeten”: politica Jinnih Beels zet haar favoriete culinaire adresjes op een rij (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Is het voor de malse steak, de glimlach van de gastheer of het mooie decorum? Elke week tipt een bekende medemens zijn favoriete plekken om duimen en vingers van af te likken. “Je hebt mensen die een moord zouden begaan voor een driegangenmenu, maar ik zweer bij enkel een hoofdgerecht. Tenzij ze kaaskroketten hebben, want ik ben een echte cheeselover”, zegt Jinnih Beels (45). De kapitein van de Antwerpse socialisten onthult haar favoriete adressen. [naar artikel]


7. Culinaire zoektocht naar de moeder aller knollen (29/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Ibrahimovic op berenjacht in Macedonië als voorspel op laatste lucratieve transfer (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Verlaat Zlatan Ibrahimovic (36) straks Engeland? Volgens l'Equipe tekende de Zweedse spits, op Old Trafford concurrent van Romelu Lukaku in de... [naar artikel]


9. Roemenië opent berenjacht: dierenvrienden furieus (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Roemeense overheid wil het aantal beren in het land met tweeduizend verminderen, en ziet in een onvervalste berenjacht een manier om dat te... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!