VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
De kwabaal is terug. De in vergetelheid geraakte vissoort, vroeger een traditioneel ingrediënt van Gentse waterzooi, wordt al vijf jaar opnieuw uitgezet. Hij plant zich nu ook in het wild weer voort in de Grote Nete. [naar artikel]
Een ongewone vis met een ongewoon kleurtje, deze hondshaai in een goudgele 'nage' of waterzooi. Zo'n stoofpotsoepje met saffraan is helemaal niet [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: pladijs. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: tomatensoep. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: shashuka. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: rijstschotel met gamba’s. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: yakitori met avocado en mangosalade. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt Loïc tomatenbrood. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.