Willem en Miette namen als ex-koppel deel aan ‘Mijn Pop-uprestaurant’. En met succes, want met hun Mexicaanse restaurant Jalapeno Loco eindigden ze nipt tweede. Nog meer dan winst, hadden hun fans echter gehoopt op een verzoening van het koppel. Maar die hoop drukt Miette nu zelf de kop in. [naar artikel]
Willem en Miette zijn niet bij de pakken blijven zitten na hun wat zure nederlaag in Mijn Pop-uprestaurant. Zopas openden ze hun Jalapeño Loco Zomerbar. Op het Looi Feest in Tessenderlo dit weekend was de belangstelling alvast enorm. “Door het overgrote succes gisteren hebben we iets meer tijd nodig om alles voor te bereiden. Daarom zal de bar vandaag wat later openen en serveren we de taco’s pas vanaf 17 uur”, zegt Willem gisteren op Instagram. Het duo is van plan deze zomer nog op verschillende plaatsen in Vlaanderen op te duiken met hun zomerbar. [naar artikel]
Willem en Miette, die tweede werden in ‘Mijn Pop-uprestaurant!’, openden hun Jalapeño Loco Zomerbar op het Looi Feest in Tessenderlo en dat was een groot succes. Het duo verkoopt deze zomer nog op verschillende plaatsen hun taco’s. [naar artikel]
Hun avontuur met Jalapeño Loco tijdens ‘Mijn pop-uprestaurant’ ligt ondertussen alweer meer dan drie jaar achter hen, maar Miette Dierckx en Willem Vankrunkelsven wagen zich aan een nieuw Mexicaans culinair avontuur met hun restaurant Mañana Mañana. [naar artikel]
Op 12 mei is een veulen geboren uit een onrijpe ingevroren eicel die in het labo ontdooid, gerijpt, bevrucht en gekweekt werd tot een embryo dat bij een draagmerrie werd ingeplant. Nooit eerder zijn al deze stappen samen succesvol toegepast bij een paard, meldt de Universiteit Gent [naar artikel]
In het UZ van Brussel is voor het eerst een vrouw bevallen die zwanger geraakt is na een nieuwe combinatie van vruchtbaarheidstechnieken. De vrouw was op haar 26 onvruchtbaar geworden na een chemobehandeling voor lymfeklierkanker. [naar artikel]
Onder het verlangen van iedere performer om te worden gezien, schuilt het verlangen om graag te worden gezien. Miet Warlop brengt op Kunstenfestivaldesarts de kwetsbaarheid van dat verlangen in beeld. [naar artikel]
Aardappelen zijn een klassieker op het menu, net als tomaten. Samen met andere groenten zoals aubergine behoren ze tot de nachtschadefamilie. Af en toe hoor je dat die giftige stoffen bevatten en dat je de consumptie ervan beter beperkt. Maar klopt dat? En zo ja, zijn er manieren om die stoffen tijdens het koken onschadelijk te maken? Toxicoloog Jan Tytgat en gastro-enteroloog Guy Boeckxstaens scheiden feiten van fabels. “Vroeger kwam vergiftiging veel vaker voor.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.