Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Haute cuisine: dit kookboek leert je de favoriete gerechten van Christian Dior

11/05/2020 - 16:16
"Christian Dior was ‘een man die de betekenis en cult rondom schoonheid begreep. Hij ging altijd op zoek naar perfectie. Hij was een man van heart..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Haute cuisine: dit kookboek leert je de favoriete gerechten van Christian Dior (11/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Christian Dior was ‘een man die de betekenis en cult rondom schoonheid begreep. Hij ging altijd op zoek naar perfectie. Hij was een man van heart... [naar artikel]


2. Flemish Foodie brengt kookboek uit met Thaise gerechten (13/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Na Flemish Foodie-collega Kobe Desramaults heeft ook Jason Blanckaert van het Gentse restaurant J.E.F. binnenkort met 'Aroy Aroy' een kookboek in de winkelrekken liggen. Geen plaats voor Vlaamse kost in dit keer, maar wel voor Thaise gerechten met een eigen twist. [naar artikel]


3. Vluchtelingen brengen kookboek uit met gerechten uit eigen land (01/12/2018 - Het Belang van Limburg)

HASSELTDe voorbije maanden hebben de medewerkers van vzw Bij Ons Thuis hard gewerkt aan een boek over vluchtelingen. “Samen aan tafel”, zo klinkt de titel, is een kookboek waarin 21 vluchtelingen vanuit Tibet tot Venezuela hun levensverhaal vertellen, over hun moeilijk verleden en een hoopvolle toekomst. Na hun verhaal schenkt elk van hen drie tot vier fijne recepten uit hun eigen keuken. [naar artikel]


4. Met deze gerechten word je 100 jaar: Nieuw kookboek onthult de recepten uit de befaamde ‘blue zones’ (09/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

“Als je gezond honderd wilt worden, eet dan als gezonde mensen die honderd zijn geworden”, zo begint Dan Buettner zijn inleiding in ‘Het Blue Zones kookboek - 100 recepten om 100 mee te worden’. In het boek bundelt hij niet alleen zijn eigen inzichten rond de beroemde ‘blue zones’ - bepaalde plekken in de wereld waar de mensen het langst leven - maar ook de recepten die hij op die verschillende plekken leerde van de locals. Is dit het geheim om gezond oud te worden? Het zou zo maar kunnen! En wij mogen je alvast 3 recepten verklappen! [naar artikel]


5. Leoclub Mol-Geel Zuiderkempen steunt lokale handelaars met kookboek vol gerechten van Kempense chefs (01/12/2020 - VRT NWS)

Leoclub Mol-Geel Zuiderkempen lanceert deze week het kookboek "Zuiderkempens Koken". Dat bevat recepten van vijf Kempense chefs op basis van producten uit eigen streek. Op die manier willen ze geld inzamelen voor het goede doel en de lokale handelaars een duwtje in de rug geven. [naar artikel]


6. Het kookboek voor drukke dagen dat eenvoud niet schuwt, maar wel voor lekkere gerechten zorgt (05/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Toen corona mij zonder smaak en zonder fut in de zetel hield, was daar gelukkig Netflix en Nadiya Hussain die met al haar vrolijkheid mijn smaakpapillen op hun bestaan probeerde te wijzen. De jackfruitcurry met tien tenen knoflook, de hartige wentelteefjes: nog voor ik dit boek in handen had, had ik er al uit gekookt. Had ik me ook al vergist en in de curry een eetlepel cayennepeper gedaan en geen theelepel kaneel, maar dat proefde ik niet. En mijn man, die spuwde het uit. Ik heb dus iets goed te maken, maar met mijn herwonnen mogelijkheid tot voorproeven en het juiste recept netjes op papier, kan maar weinig misgaan. En dat gun ik dit boek, dat prikkelt omdat het lichtjes anders naar avondeten doet kijken. [naar artikel]


7. Kookboek op de rooster: haar foto’s zijn om je vingers bij af te likken, maar zijn de gerechten van deze foodstylist dat ook? (16/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Wij houden van de Aziatische keuken. En wij houden van veggie. Veggie Aziatisch koken is dan ook een boek waar we heel erg naar uitkeken. [naar artikel]


8. Makkelijkste ‘kookboek’ ooit: met deze tips pimp je kant-en-klare gerechten uit de supermarkt (11/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Recht op luiheid, geld dat ook in de keuken? Een beetje wel, vinden Silke Van Engeland en Virginie Schoelinck. Net als veel andere mensen kennen ze momenten waarop ze liever niet te lang in hun keuken staan. [naar artikel]


9. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


10. 1 weekmenu, 5 gerechten, 13,70 euro: met deze 5 gerechten spaar je extra vakantiegeld uit (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!