Geen verlepte zak frieten of triestige hamburger te bespeuren op Tomorrowland. Het festival levert niet alleen muzikaal wereldwijd zijn visitekaartje af, maar doet dat ook op culinair vlak. Enkele sterrenchefs roeren er tijdens het weekend in de potten, maar ook in het voedsel voor de doorsnee festivalganger wordt moeite geïnvesteerd. Dus trokken ook enkele inspecteurs van de culinaire gids Gault&Millau dit jaar opnieuw de weide in om op zoek te gaan naar de lekkerste hap. [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]
Tomorrowland draait niet enkel om muziek. Ook de decors zijn belangrijk, de geuren, de kleuren én de smaken van het festival. “We zetten in op de vijf zintuigen”, zegt co-organisator en bezieler Manu Beers, “en smaak is er dus één van.” [naar artikel]
Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]
Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]
Het prestigieuze GaultMilliau heeft voor het eerst in haar bestaan een restaurantgids voor kinderen opgericht. Die werd vandaag voorgesteld in Hasselt. De stad was vragende partij voor het initiatief waarbij 12 Hasseltse eethuizen werden gecontroleerd door een kinderjury. Het doel is om restaurants te sensibiliseren en kinderen een gevarieerdere menukaart aan te bieden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.