De horecasector zit met veel vragen over een mogelijke heropening na corona, maar restaurant Lesco in Wetteren zoekt antwoorden bij zijn klanten. De eigenaars hebben een vragenlijst opgesteld die de klanten online kunnen invullen. "Er zijn al verrassende antwoorden binnengekomen." [naar artikel]
Het pensioen van Dirk Segers en Alice Boeykens was van korte duur. Het koppel serveerde eind dit jaar voor het laatst mosselen in Het Mosselhuis, maar zeven maanden later komen ze op die beslissing terug. “We misten het zo hard”, klinkt het. [naar artikel]
Cafés en restaurants in ons land mogen vanaf volgende week de deuren wellicht weer openzwaaien. Veel Belgen lijken daar klaar voor. Uit een... [naar artikel]
Een brasserie in Moerbeke-Waas krijgt van een gulle schenker 500 borden cadeau. Het restaurant gaf bij de take away borden mee aan de klanten, maar velen brachten die niet terug. Een Nederlandse groothandel in horecamaterialen hoorde ervan en schenkt nu 500 borden zodat de brasserie op 8 mei weer eten kan serveren op het terras. [naar artikel]
Restaurant ’t Polderhuis in Moerbeke zal eind deze week, als de terrassen weer mogen openen, met volledig nieuw servies kunnen herbeginnen dankzij een gulle schenker. Dat was nodig want klanten die meeneemschotels kwamen ophalen, brachten borden vaak niet meer terug. “Er waren ongeveer 500 borden verdwenen”, klinkt het [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Cafés en restaurants in ons land mogen vanaf volgende week wellicht de deuren weer openzwaaien. Belgen lijken daar klaar voor. Uit een bevraging... [naar artikel]
Morgen mogen cafés en restaurants opnieuw de deuren openen, nadat ze bijna 3 maanden dicht zijn gebleven door de coronacrisis. Al zal een restaurant- of cafébezoek er niet meteen aan toegaan zoals we dat gewoon zijn: tafels staan minstens 1,5 meter uit elkaar, obers dragen een mondmasker en om 1 uur ’s nachts moet de zaak dicht. VRT NWS laat 5 horeca-uitbaters aan het woord die opgelucht zijn dat ze vanaf morgen opnieuw klanten mogen verwelkomen. [naar artikel]
Restaurant Churro’s op de Turnhoutsebaan in Borgerhout is verzegeld. Twee dagen na de feestelijke heropening stelde de politie – alweer – meerdere inbreuken vast. Het “interimbureau voor zwartwerk” blijft ook met een nieuwe uitbater in hetzelfde bedje ziek. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.