Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Restaurant dat borden terugvroeg aan klanten, krijgt er 500 cadeau voor de heropening

03/05/2021 - 10:59
"Een brasserie in Moerbeke-Waas krijgt van een gulle schenker 500 borden cadeau. Het restaurant gaf bij de take away borden mee aan de klanten, maar velen brachten die niet terug. Een Nederlandse groothandel in horecamaterialen hoorde ervan en schenkt nu 500 borden zodat de brasserie op 8 mei weer eten kan serveren op het terras."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Restaurant dat borden terugvroeg aan klanten, krijgt er 500 cadeau voor de heropening (03/05/2021 - VRT NWS)

Een brasserie in Moerbeke-Waas krijgt van een gulle schenker 500 borden cadeau. Het restaurant gaf bij de take away borden mee aan de klanten, maar velen brachten die niet terug. Een Nederlandse groothandel in horecamaterialen hoorde ervan en schenkt nu 500 borden zodat de brasserie op 8 mei weer eten kan serveren op het terras. [naar artikel]


2. Uitbaters restaurant hebben voor heropening volledig nieuw servies nodig: “Zeker 500 klanten brachten borden niet terug” (03/05/2021 - Het Nieuwsblad)

Restaurant ’t Polderhuis in Moerbeke zal eind deze week, als de terrassen weer mogen openen, met volledig nieuw servies kunnen herbeginnen dankzij een gulle schenker. Dat was nodig want klanten die meeneemschotels kwamen ophalen, brachten borden vaak niet meer terug. “Er waren ongeveer 500 borden verdwenen”, klinkt het [naar artikel]


3. Nederlandse serveerster (21) geslagen omdat ze gestolen wijnglas terugvroeg (27/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Of hij zijn lege wijnglas nog even wilde teruggeven voordat ze café Fabels in het Nederlandse Enschede verlieten? Die vraag kwam serveerster... [naar artikel]


4. Klanten vertrekken uit restaurant zonder rekening van 770 euro te betalen: “Ze vonden eten walgelijk, maar alle borden waren wel leeg” (26/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

In een restaurant in Jurbeke (Henegouwen) zijn 21 klanten opgestapt zonder de rekening te betalen. De uitbaters kregen er nadien nog dreigementen bovenop: als ze durfden klacht in te dienen, zouden ze op sociale media bedolven worden onder de slechte recensies. Van hun welverdiende 770 euro hebben ze voorlopig nog geen cent gezien. [naar artikel]


5. Klanten smeken om heropening van restaurant... en krijgen hun zin (09/07/2016 - Het Nieuwsblad)

Het pensioen van Dirk Segers en Alice Boeykens was van korte duur. Het koppel serveerde eind dit jaar voor het laatst mosselen in Het Mosselhuis, maar zeven maanden later komen ze op die beslissing terug. “We misten het zo hard”, klinkt het. [naar artikel]


6. Restaurant neemt enquête af bij klanten voor heropening (28/05/2020 - VRT NWS)

De horecasector zit met veel vragen over een mogelijke heropening na corona, maar restaurant Lesco in Wetteren zoekt antwoorden bij zijn klanten. De eigenaars hebben een vragenlijst opgesteld die de klanten online kunnen invullen. "Er zijn al verrassende antwoorden binnengekomen." [naar artikel]


7. Terug op café of restaurant bij heropening? 8 op de 10 klanten zijn er klaar voor (02/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Cafés en restaurants in ons land mogen vanaf volgende week de deuren wellicht weer openzwaaien. Veel Belgen lijken daar klaar voor. Uit een... [naar artikel]


8. Heropening winkels in Turnhout: stickers op de stoep en borden met looprichting (05/05/2020 - VRT NWS)

Turnhout heeft haar plannen bekendgemaakt rond de heropening van de winkels, volgende week maandag. De stad gaat borden zetten die aangeven dat je aan de rechterkant van de straat moet wandelen, en twee straten worden tijdelijk ingericht als een woonerf, zodat voetgangers over de hele breedte van de rijbaan mogen lopen. [naar artikel]


9. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


10. VIDEO. Kleinere borden maar niet meer honger in PXL-restaurant (08/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Het PXL-studentenrestaurant heeft maandagmiddag het kleineren porselein in gebruik genomen. “Daardoor willen we de studenten en onze personeel gezonder laten eten”, zegt diensthoofd catering Rudy Rampelberg. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!