Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Turkse koploper Trabzonspor gaat in beroep tegen uitsluiting van Europees voetbal

04/06/2020 - 13:18
"Trabzonspor gaat in beroep bij het Internationaal Sporttribunaal (TAS) tegen de beslissing van de Europese Voetbalconfederatie (UEFA) om de Turkse club een seizoen niet te laten deelnemen aan de Champions League of Europa League. Dat heeft de club woensdagavond aangekondigd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Turkse koploper Trabzonspor gaat in beroep tegen uitsluiting van Europees voetbal (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Trabzonspor gaat in beroep bij het Internationaal Sporttribunaal (TAS) tegen de beslissing van de Europese Voetbalconfederatie (UEFA) om de Turkse club een seizoen niet te laten deelnemen aan de Champions League of Europa League. Dat heeft de club woensdagavond aangekondigd. [naar artikel]


2. Football Talk. Zwitsers voetbal herstart op 14 juni - Trabzonspor trekt naar TAS om uitsluiting Europees voetbal aan te vechten (04/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zwitsers voetbalseizoen hervat 14 juni al met bekerduel [naar artikel]


3. Football Talk. Diego Costa wil mogelijke celstraf afkopen - Trabzonspor trekt naar TAS om uitsluiting Europees voetbal aan te vechten (04/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Diego Costa wil celstraf afkopen [naar artikel]


4. Football Talk. STVV haalt uit in oefenpot tegen W.-Beveren - KV Mechelen traint gewoon in Mechelen - Trabzonspor uitgesloten van Europees voetbal (30/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een consortium onder leiding van het Saoedische staatsinvesteringsfonds heeft donderdag haar bod om tachtig procent van de aandelen van Premier... [naar artikel]


5. KV Mechelen legt zich neer bij uitsluiting Europees voetbal: “Gaan niet in beroep in belang van Belgisch voetbal” (18/07/2019 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen laat donderdagmiddag zich neer te leggen bij het besluit van de BAS om uitgesloten te worden voor Europees voetbal. Op deze manier hoopt Malinwa dat het ticket wordt doorgeschoven naar een andere, vijfde Belgische club. Over het beroep voor haar deelname aan de Croky Cup deed KV Mechelen nog geen uitspraak. Ex-hoofdaandeelhouder Olivier Somers bekijkt hoe “onrechtvaardige uitspraak” kan aangevochten worden [naar artikel]


6. Turkse voetbalclub Trabzonspor zal opbrengsten van Europees duel schenken aan overlevenden van aardbevingen (15/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Voetbalclub Trabzonspor zal de opbrengst van de kaartverkoop voor het Europese duel met het Zwitserse FC Basel doneren aan overlevenden van de aardbevingen in Turkije. De club speelt donderdag een thuiswedstrijd in de tussenronde van de Conference League. Voorzitter Ahmet Agaoglu hoopt een kleine 40.000 toeschouwers te mogen begroeten. [naar artikel]


7. Wie weet krijgt PSG de allerzwaarste straf: uitsluiting van Europees voetbal (02/09/2017 - De Morgen)

Hans Vandeweghe is journalist bij De Morgen. [naar artikel]


8. UEFA-voorzitter Ceferin maakt standpunt nog maar eens duidelijk: “België riskeert uitsluiting van Europees voetbal” (03/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

De voorzitter van de UEFA, Aleksander Ceferin, heeft het standpunt van de Europese voetbalbond nog eens duidelijk herhaalt. “België en de andere... [naar artikel]


9. België moet niet langer uitsluiting van Europees voetbal vrezen als competitie definitief wordt stopgezet (21/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

België moet niet langer vrezen voor een sanctie als het de voetbalcompetitie vroegtijdig stopzet. Hoewel de aanbeveling blijft om de nationale... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!