Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Hoe lang mag je die restjes pizza eigenlijk nog opeten?

13/11/2016 - 11:44
"Een restje pizza gooien we meestal niet graag weg. Je weet immers nooit wanneer je plots weer een klein hongertje zal voelen opkomen. Als je je restjes aan de kant zeg, let er dan op dat je ze in de koelkast stoppen. Anders is het niet meer echt veilig om op te eten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hoe lang mag je die restjes pizza eigenlijk nog opeten? (13/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Een restje pizza gooien we meestal niet graag weg. Je weet immers nooit wanneer je plots weer een klein hongertje zal voelen opkomen. Als je je restjes aan de kant zeg, let er dan op dat je ze in de koelkast stoppen. Anders is het niet meer echt veilig om op te eten. [naar artikel]


2. Drie tieners gaan thuis pizza opeten na roofmoord op koerier die eigenlijk geen dienst had (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Drie verdachten, allemaal tieners, zijn in Indianapolis aangehouden op verdenking van de roofmoord op de 24-jarige pizzakoerier en manager LaVon... [naar artikel]


3. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over de perfecte pizza (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


4. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over hoe je de perfecte pizza maakt (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


5. Waarom wordt het opeten van het ene dier als wreed en het opeten van het andere als normaal beschouwd? (06/12/2017 - De Morgen)

Daan Heerma van Voss is een Nederlandse schrijver. [naar artikel]


6. ‘Hangry’ toeriste kan ogen niet geloven wanneer ze haar broodje wil opeten: “7 euro en ik kan dit in één hap opeten” (08/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Emily McDonald (23) was tijdens een reisje naar het Italiaanse Napels een beetje kwaad aan het worden omdat ze honger had - hangry dus - en was een broodjeszaak binnengestapt om iets te eten te kopen. De Canadese studente had zeven euro uitgegeven aan een panini waarvan ze hoopte dat er veel kaas op zou liggen, maar toen ze de doos opende, werd ze nog kwader om vervolgens in lachten uit te barsten. “Zeven euro”, klinkt het in het video die al talloze keren werd bekeken op sociale media. “En ik kan dit in één hap opeten.” Ze ging verhaal halen in de broodjeszaak en werd na een korte discussie ruimschoots gecompenseerd voor het euvel. “Mijn sandwich kreeg een upgrade...” [naar artikel]


7. Van welke kazen mag je de korst opeten en van welke niet? "Soms moét je de korst opeten om het hele smaakpalet te proeven" (27/09/2023 - VRT NWS)

Nu de herfst in het land is, verschijnen er weer vaker kaasschotels op tafel. Daar horen geregeld ook vragen bij zoals "Is de korst van elke kaas eetbaar?" en "Zijn korsten soms ook ongezond?" Het consumententeam van Radio2 vraagt het aan Sophie Schockaert van kaaswinkel Schockaert in Mechelen. "Kort samengevat: van plastic blijf je af. Een dikke korst is eetbaar, maar niet altijd lekker. Heeft je kaas een natuurlijke korst? Dan is het zelfs zonde om ze niet op te eten." [naar artikel]


8. Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig (05/06/2020 - Metro)

De Australische afdeling van pizzaketen Dominos heeft de ultieme tip om de restjes van je pizza lekker knapperig te houden. De benodigdheden zijn simpel: een microgolfoven, een glas water en een croque-monsieur machine . Waar wacht je nog op? Veel mensen zijn dol op pizza, maar het is heel machtig, groot en vaak te veel. […] Het bericht Lifehack: Zo blijven de restjes van je pizza knapperig verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. Een pizza met geitenkaas of een frittata met zoete aardappel: Jeroen Meus kookt creatief met restjes (23/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Een originele frittata, een heerlijke tartiflette voor koude dagen of een troostende bladerdeegpizza met lekker veel kaas. In deze drie gerechten van Jeroen Meus kun je zowat alle restjes uit je frigo kwijt. [naar artikel]


10. Braziliaanse president Bolsonaro moet pizza aan deur van restaurant opeten wegens niet gevaccineerd (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Jair Bolsonaro is net als vele andere staatshoofden in New York voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Alleen: de Braziliaanse president is niet gevaccineerd en moet daar de gevolgen van dragen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!