Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

"35 doden bij aanval op club in Istanboel"

01/01/2017 - 01:28
"In een club in de Turkse stad Istanboel is vannacht een gewapende aanval gepleegd. De Turkse zender Hurriyet spreekt van 35 doden. De aanval vond"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. " type="video" width="568" height="316 expirationDate="20191007220000"" templateId="HBVLTHEOPLAYER" previewImage="false"> Disney gee (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Disney heeft een eerste teaser vrijgegeven van de live-actionversie van ‘Mulan’. [naar artikel]


2. Nieuwe gifgasaanval in Syrië? "Zeker 150 doden en 1.000 doden bij chemische aanval in Oost-Ghouta" (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Verenigde Staten onderzoekt of het Syrische regime een nieuwe gifgasaanval heeft uitgevoerd, dit keer op een ziekenhuis in Douma, de laatste... [naar artikel]


3. "35 doden bij aanval op club in Istanboel" (01/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

In een club in de Turkse stad Istanboel is vannacht een gewapende aanval gepleegd. De Turkse zender Hurriyet spreekt van 35 doden. De aanval vond [naar artikel]


4. Live - ‘Russische aanval op Oekraïne is een operatie, geen oorlog’, zegt Hongaarse premier Orban • Drie doden bij Russische aanval op Toretsk (21/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Veertien doden en meer dan honderd gewonden bij Oekraïense aanval op Russische stad Belgorod: ‘Aanval zal niet ongestraft blijven’ (30/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Aanval op Al-Shifa-ziekenhuis duurt voort • Vier doden bij Israëlische aanval op vluchtelingenkamp Westelijke Jordaanoever (21/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Macron reageert fors na aanval tegen joods jongetje (8) in voorstad Parijs: "Dit is aanval tegen hele Republiek" (01/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Maandag hebben twee jongeren een achtjarig joods Jongetje aangevallen in Sarcelles, een Parijse voorstad. Het Franse parket gaat uit van een... [naar artikel]


8. Topman Cambridge Analytica in de aanval: "Door verzinsels slachtoffer geworden van gecoördineerde aanval" (07/06/2018 - VRT NWS)

Strijdvaardig en met weinig schuldbesef, zo presenteerde Alexander Nix zich tijdens zijn hoorzitting in het Britse parlement. Nix was directeur van Cambridge Analytica en moest zich voor het parlement verantwoorden voor het dataschandaal rond dat bedrijf. Tijdens de hoorzitting, die vier uur duurde, legde Nix de schuld bij de "oneerlijke journalisten die de brexit wilden terugdraaien." Klokkenluider Christopher Wylie noemde hij een leugenaar. [naar artikel]


9. Israël zet aanval voort op Gaza: "Rechtvaardige aanval om Hamas te elimineren", zegt Israëlisch premier Netanyahu  (09/12/2023 - VRT NWS)

Het Israëlische leger heeft opnieuw aanvallen uitgevoerd op Gaza, zowel in het noorden als het zuiden van de strook. De president van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoed Abbas, vindt het "immoreel" dat Amerika gisteren een veto tegen een staakt-het-vuren-resolutie van de VN-Veiligheidsraad heeft ingezet. "De rechtvaardige oorlog om Hamas te elimineren zal voortgezet worden", aldus de Israëlische premier Netanyahu. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!