Hoeveel wijn doe je in je glas om correct te kunnen proeven? Wat is de ideale omgeving om dat te doen? Vergeet die jarenlange opleiding aan de... [naar artikel]
Sommige wijnsnobs halen hun neus misschien op voor wijnen zonder houten kurk, maar onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia ziet ook de voordelen van... [naar artikel]
Sommige wijnsnobs halen hun neus misschien op voor wijnen zonder houten kurk, maar onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia ziet ook de voordelen van... [naar artikel]
“Intussen bestaat er voor elk type wijn wel een eigen glas én is het haast onbegonnen werk die allemaal in huis te halen.” Vergeet die jarenlange... [naar artikel]
“Intussen bestaat er voor elk type wijn wel een eigen glas én is het haast onbegonnen werk die allemaal in huis te halen.” Vergeet die jarenlange... [naar artikel]
Ietwat wijnliefhebber kent het teleurstellende gevoel. Dan krijg je op restaurant of in de bar een knoert van een wijnglas voorgeschoteld en vult... [naar artikel]
Over het oogstjaar op een fles wordt door wijnkenners al eens gewichtig gedaan, maar dat is niet zonder reden. “Een regenachtig jaar zal vaak voor... [naar artikel]
Met de HLN Zomer Challenges willen we de zomer van 2020 op de meest positieve manier aangaan: samen met jullie maken we van België het mooiste... [naar artikel]
Een goede thuissommelier is van alle markten thuis. Om met glans te slagen in onze ‘Sommelier in 3 weken'-Challenge moet je dus niet alleen de... [naar artikel]
Sepideh Sedaghatnia, de bekende sommelier van Mijn Pop-uprestaurant, heeft een boek uit: '69 food & wine affairs'. Ze combineert gerechten uit [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.