Een taart met een boon en kinderen die uitgedost als koningen aan de deur om snoep komen vragen. Dat is Driekoningen in een notendop. Wie dagen als deze maar al te graag in ere houdt, kan aan de slag met deze drie recepten, die dan wel geïnspireerd zijn op de traditionele frangipanetaart, maar toch net iets origineler iets de hoek komen. [naar artikel]
Driekoningen is al lang niet meer wat het ooit was. In Limburg houden nog maar enkele gezinnen de traditie in stand. “Gek, want 150 jaar geleden was het een belangrijker feest dan Kerstmis.” [naar artikel]
Driekoningen, dat is taart. Wil je het toch iets origineler dan de klassieke frangipanetaart, dan zijn dit drie makkelijke recepten die het iets anders aanpakken. Het enige wat echt niet mag ontbreken is de boon. [naar artikel]
Als de keeltjes pijnlijk aanvoelen, dan is een warme drank meer dan welkom. Zin in warme chocolademelk, maar de klassieke versie een beetje beu? Deze recepten geven je kopje net iets meer schwung. [naar artikel]
Heb je morgen een paasbrunch op de planning staan, dan ben je niet de enige. Restaurants, warenhuizen en traiteurs zien zelfs een echte trend [naar artikel]
Dit weekend schijnt de zon en dat is het beste excuus voor een tuinfeest met je bubbel. Zin om er net dat tikkeltje meer moeite in te steken voor... [naar artikel]
Donderdag 18 juni is internationale sushidag en reken maar van yes dat de lekkernij dan op tafel komt. Maar ook al is sushi in zijn meest pure... [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.