LIVE. GOAL! Badji scoort eerste doelpunt, met dank aan doelman De Wolf

16/08/2020 - 16:18
"• Am Kehrweg (16u)"

1. LIVE. GOAL! Badji scoort eerste doelpunt, met dank aan doelman De Wolf (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Am Kehrweg (16u) [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Club klimt op voorsprong in oefenpot tegen Gent: Badji scoort op assist van Diatta (18/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

De kampioen versus de vicekampioen. Vanavond spelen Club Brugge en AA Gent een oefenmatch in het Belfius Basecamp. De poorten blijven gesloten,... [naar artikel]

3. Hattrick Badji en ook nieuwkomer Chong scoort meteen: Brugge wint ruim van Brakel (03/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft in de zestiende finales van de Beker van België amateurploeg Olsa Brakel met ruime 6-1-cijfers opzijgezet. De landskampioen moest even schrikken toen de bezoekers al vroeg op 1-1 kwamen, maar via onder meer een hattrick van Youssouph Badji en een treffer van nieuwkomer Tahith Chong werd het nog 6-1. In de achtste finales wacht volgende week woensdag Antwerp voor een heruitgave van de bekerfinale van vorig seizoen. [naar artikel]

4. Doelman van Benfica scoort fantastisch doelpunt vanaf zijn eigen helft: “Met de wind in de rug besloot ik een risico te nemen” (08/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Een wereldgoal bij Benfica. Nee, niet bij de A-ploeg van de Portugese tegenstander van Club Brugge in de Champions League. Wel bij de beloften, waar doelman Samuel Soares scoorde vanaf zijn eigen helft tegen Trofense. [naar artikel]

5. Spectaculair doelpunt in vierde provinciale: 17-jarige doelman van STA Genk scoort vanop eigen helft (20/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STA Genk (4D) won afgelopen weekend met overtuigende 0-13-cijfers bij Lanklaar, maar het was doelman Jaydi Briers die de hoofdrol opeiste. De 17-jarige student Sport aan het Atlascollege scoorde met een vrije trap vanop eigen speelhelft. “Mijn allereerste goal als doelman”, bevestigt de keeper van de vierdeprovincialer. [naar artikel]

6. LIVE BEKER. Eerste echte kans voor Club: Matijas haalt kopbal van invaller Badji van onder de lat (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Koning Boudewijnstadion (20u30) [naar artikel]

7. LIVE. Controlerend Club op voorsprong dankzij eerste goal van jonge Badji (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Club Brugge op voorsprong dankzij eerste goal van jonge Badji (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. Divock Origi scoort eerste Premier League-doelpunt in 469 dagen, maar Liverpool lijdt tegen West Ham eerste nederlaag dit seizoen (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor het eerst dit seizoen heeft Liverpool verloren in de Premier League. Op bezoek bij West Ham United ging het met 3-2 de boot in. Divock Origi scoorde de aansluitingstreffer voor The Reds, maar dat volstond dus niet voor de zege. [naar artikel]

10. LIVE. Heerlijk doelpunt Sterling zorgt voor 0-5 - assist De Bruyne voor eerste doelpunt (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)