30/08/2020 - 16:24
"Club Brugge heeft vanmiddag zijn tweede driepunter van het seizoen geboekt op het veld van Racing Genk. Het was Youssouh Badji die blauw-zwart in..."

1. Club kan nog eens winnen: Vanaken en Badji schenken blauw-zwart volle buit in Genk, Dessers mist penalty (30/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft vanmiddag zijn tweede driepunter van het seizoen geboekt op het veld van Racing Genk. Het was Youssouh Badji die blauw-zwart in... [naar artikel]

2. Verhaeghe betaalde 600.000 euro netto voor Club Brugge: de raid op blauwzwart in 10 stappen (05/03/2021 - Express)

Bart Verhaeghe en zijn bondgenoten kregen Club Brugge in 2012 voor amper 600.000 euro in handen, omdat de historische vzw achter de volksclub liet betijen. Dat blijkt uit een grondige doorlichting van de boeken door de redactie van Business AM. Bij de aangekondigde beursgang kan de ondernemer daardoor een nog grotere meerwaarde opstrijken dan gedacht. […] The post Verhaeghe betaalde 600.000 euro netto voor Club Brugge: de raid op blauwzwart in 10 stappen appeared first on Business AM. [naar artikel]

3. "Dit was gewoon penalty": Club baalt om niet-gefloten penalty op Vanaken, die reageert op uithaal Boucaut (07/02/2024 - Sporza)

2-0 had evengoed 3-0 kunnen zijn. In minuut 71 schreeuwde Club Brugge om een strafschop nadat Union-speler Charles Vanhoutte zich liet verrassen door Hans Vanaken. "Volgens mij was het gewoon penalty", aldus de middenvelder, die ook nog beredeneerd reageerde op enkele opvallende uitspraken van ex-ref Boucaut. [naar artikel]

4. "Dit was gewoon penalty": Vanaken baalt om niet-gefloten penalty en reageert op uithaal Boucaut (07/02/2024 - Sporza)

5. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

6. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

7. Moet schenken áltijd via de notaris? En kan je je testament nog wijzigen? Zes misverstanden over erven en schenken uitgeklaard (07/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Nalatenschap regel je het best bij leven. Maar veel mensen vinden het moeilijk om dat onderwerp aan te snijden, bijvoorbeeld bij hun (groot)ouders. En wat nog meer is: over erven en schenken bestaan er allerlei misverstanden. Tijd om er enkele de wereld uit te helpen: Spaargids.be zet zes hardnekkige mythes op een rij. [naar artikel]

8. Twee Belgen scoren in Heracles - RKC, Cyriel Dessers mist penalty (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

In de Eredivisie speelden de Belgen vandaag een hoofdrol tijdens Heracles-RKC. Voor Heracles miste topschutter Cyriel Dessers al na acht minuten... [naar artikel]

9. Van de pijnlijke nederlagen van de topclubs tot de dubbele penalty van Dessers: bekijk hier de opvallendste momenten van speeldag 2 (01/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Knappe goals, verdedigende fouten en vooral enkele verrassende resultaten. Speeldag 2 in de Jupiler Pro League leverde spektakel op. Hieronder kunt u de samenvattingen van alle wedstrijden nog eens bekijken. [naar artikel]

10. Referee Department komt met evaluatie over goal Vanaken en handsbal Ngadeu: “Er is geen duidelijk beeld voor Vanaken, dus kon de VAR niet ingrijpen” (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het Professional Referee Department van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft verduidelijkt dat de videoref in de topper tussen Club... [naar artikel]