Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Grote onvrede bij De Lijn in Antwerpen: bedreigingen door directie druppel die tot staking leidde

02/09/2020 - 11:55
"Slechts een op de vijf buschauffeurs van De Lijn van stelplaats Zurenborg is woensdagochtend aan het werk gegaan. Een tachtigtal stakende collega’s verzamelde op de koer van de stelplaats. Dat De Lijn de dienstregeling zonder overleg aanpaste en vervolgens dreigde met sancties voor wie meedeed aan een alternatieve actie, was de druppel."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Grote onvrede bij De Lijn in Antwerpen: bedreigingen door directie druppel die tot staking leidde (02/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Slechts een op de vijf buschauffeurs van De Lijn van stelplaats Zurenborg is woensdagochtend aan het werk gegaan. Een tachtigtal stakende collega’s verzamelde op de koer van de stelplaats. Dat De Lijn de dienstregeling zonder overleg aanpaste en vervolgens dreigde met sancties voor wie meedeed aan een alternatieve actie, was de druppel. [naar artikel]


2. 'Misschien is het een druppel, maar het is wél een druppel' (10/06/2017 - De Morgen)

In 42 minuten deed Tom Waes wat wij journalisten niet meer kunnen: hij kreeg Vlaanderen stil en vrijgevig. 'De azijnpissers kun je niet overtuigen', zegt hij. 'Het gaat om de twijfelaars.' Die stortten na Reizen Waes 12-12 snel 700.000 euro. 'Na Oeganda kan ik geen Tomtesterom meer maken.' [naar artikel]


3. Turken laten Saudi’s de kelk Khashoggi druppel per druppel leegdrinken: elke dag een dosis venijn (23/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een “politieke” en “voorbedachte” moord. Zo noemde de Turkse president Erdogan de liquidatie van de dissidente journalist Jamal Khashoggi in het... [naar artikel]


4. De sancties tegen Rusland zijn een traag werkend gif dat druppel per druppel de energie uit het land zuigt (18/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ‘Dit is de druppel’: VRT-directie clasht met bonden over hervormingsplannen (25/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ‘Dit is de druppel’: VRT-directie clasht met bonden over hervormingsplannen, personeel ‘Thuis’ staakt (25/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Bedreigingen voor directie van school die Moederdag ‘afschafte’ (15/05/2017 - De Standaard)

De directeur van Singelijn, de kleuter- en lagere school uit Sint-Lambrechts-Woluwe die besliste om dit jaar geen cadeaus voor Moederdag en Vaderdag te maken, heeft sinds de bekendmaking van de beslissing verschillende dreigbrieven gekregen. [naar artikel]


8. Welles-nietes tussen Antwerps burgemeester Bart De Wever en directie De Roma over bedreigingen rond ‘Queer Iftar’ (28/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Welles-nietes tussen Bart De Wever en directie De Roma over bedreigingen rond ‘Queer Iftar’: ‘Geen bewijzen gevonden’ (28/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!